ZLOMKY NEKONEČNA

recenze

Zlomky nekonečna (2022) 5 z 5 / Knihomol_ka
Zlomky nekonečna

Zlomky nekonečna.

Tenhle dojemný a přitom krásný příběh napsala naše česká autorka. Tahle kniha je psána s nesmírnou dávkou lásky, která z ní jde cítit hned po prvních stránkách. Při čtení téhle knihy jsem prožívala snad milion pocitů. Celou dobu jsem se u knihy culila jak to bylo krásný a roztomilý zároveň, ale pak to vystřídal pláč a uvědomění. Ani si nepamatuji, kdy naposledy jsem tohle u nějaké knihy cítila, ale bylo to krásný.

Tenhle příběh je zaměřený na mou milovanou LGBT komunitu. Je to o dvou chlapcích, kteří se seznámí na pozemcích školy. Romantická linka mezi Mattem a Erikem je dechberoucí. Tolik lásky a pochopení nikde nenajdete. Obdivuji celým svým srdcem hlavní postavy jak se k celé té nepříjemné situaci, která je postihla postaví. Líbí se mi, že se nevzdávali naděje a do poslední chvíle za ní bojovali a tak to má být. Nevzdávat se nikdy NADĚJE, protože naděje umírá poslední.

Přiznám se, že o nemoci jménem melidie jsem v životě neslyšela a díky této knize jsem se o ní spoustu dozvěděla. ( melidie, nemoc, která zpravidla do měsíce končí smrtí).

Tenhle příběh je plný krásných myšlenek. Tahle kniha mi toho spoustu dala važme si hlavně svého zdraví a žijme naplno jak jen to jde.

Tímto chci poděkovat @humbook a @humbookblogeri za zaslání knihy ve společné spolupráci.

PS: Nezapomeňte na kapesníčky ! Budou potřeba

Komentáře (0)

Přidat komentář