Nenávidím tě, Adame Connore

recenze

Nenávidím tě, Adame Connore (2024) 5 z 5 / Knihomol_ka
Nenávidím tě, Adame Connore

Konečně tu máme pokračování knihy ze série Miluji a nenávidím. Pokud jste ještě nečetli první díl, tak to hned napravte.
Ve druhém díle se zaměřujeme na kamarádku od Olive. Už v prvním díle jsem si Lucy strašně oblíbila a líbila se mi jako osoba. Takže, když jsem zjistila, že bude v dalším díle, tak jsem se nesmírně těšila. Druhý díl se mi líbil daleko víc než první. Lucy je úžasná postava. S ničím se nepáře a je velmi upřímná. Co na srdci to na jazyku. Velmi jsem se tedy opět u čtení nasmála. Příběh je o Lucy, se kterou se rozešel její přítel a ona se utvrdila v rodinném prokletí, že nikdy nenajde svou lásku. Zařekla se, že už nikomu neřekne, že ho miluje.
Ocitne se u své nejlepší kamarádky Olive, kterou známe z prvního dílu a je super, že se tak opět shledáme se starými postavami. Hned vedle se přistěhuje slavný a velmi atraktivní herec Adam Cornner, který se rozvedl se svou manželkou. Lucy se stane jeho stalkerkou a jednoho dne, kdy ho tajně sleduje přes plot si všimne, že se jeho syn začne v bazénu topit. Od tohoto incidentu si jdou po krku. Lucy se stane dočasnou chůvou pro jeho syna a mezi nenávistí a láskou je přeci jen tenká hranice. Musím uznat, že tento díl je velmi peprný a za mě važně úžasně popsaný. Celý příběh sem hltala od začátku až do konce. Některé věci mě překvapily a nečekala jsem je. Ten epilog byl krásný a já bych si přála další díl nejlépe.
Doporučuji všemi deseti.

Knihami byla poskytnuta v rámci spolupráce od @dobreknihy děkuji.

Komentáře (0)

Přidat komentář