Jack a Hanna

recenze

Bodyguardka (2024) / Knihomol_ka
Bodyguardka

V rámci spolupráce s @albatrosmedia jsem s předstihem dostala tenhle skvělý RC, abych Vám mohla prozradit jaká kniha je. A jestli za to opravdu stojí.Tak pojďme na to V první řadě se mrkneme na obálku. Já z obálky cítím konečně jaro! Líbí se mi ta barevná kombinace, ale kreslené postavy moc na obálkách nemusím, abych pravdu řekla. Tady mi to nějak extrémně nevadí. Anotace mě zaujala. Já se přiznám, že miluji tady ty příběhy. A hlavně, když je žena v roli bodyguardky. To je třešnička na dortu.
Příběh je o Hanně Brooksové je to drobná žena, o které byste si neřekli, že by Vás dokázala na místě sejmout. Opak je, ale pravdou nejlepší scéna z knihy je ta, kdy svým klientem pořádně bouchne o zem to jsem nečekala ani já ani samotný klient.
Hanna dostane za úkol se starat o svého klienta Jacka, který je v hollywoodský idol. Hanna ho musí ochránit před šílenou stalkerkou. Jelikož Jack nechce, aby o tom rodina věděla, tak přijde s nápadem a prosbou, aby po dobu co ho bude chránit hrála jeho přítelkyni. Tohle je rozhodně slown burn. Ale absolutně mi to nevadilo! Ten humor !!! Na jedničku nasmála jsem se až až. Hanna je workoholičla, ale že extrémní. Je to žralok, který musí být pořad ve vodě. Jak se často prezentovala. Na mě působila docela bez citů. Měla těžší dětství, ale i Jack má své temné noční můry.
Nebudu lhát jednou jsem u knihy brečela a né smíchy. Líbily se mi jejich povahy a jak to šlo spíše přes přátelství a až pak se něco zrodilo.
Na čtecí krizi je tohle přímo dělané. Já těch 300 stránek zhltla hned. A uvítala bych klidně víc. Je to vtipný a oddechový. Zjistila jsem, že autorka má více knih, tak rozhodně zkusím a doufám, že se dočkáme dalších takových. A co se týče konce ? No mini infarkt a vážně mi to nedošlo jinak super zakončení a trocha toho napětí.

Komentáře (0)

Přidat komentář