ZÁVOD S ČASEM

recenze

Závod s časem (2024) 4 z 5 / Knižní střípky
Závod s časem

45/2024
ZÁVOD S ČASEM 8.díl
LISA REGAN
Nakl. COSMOPOLIS
Rok vydání 2024
382 stran
4,5*/5

Jasně, že jsem neodolala a musela se do ní pustit v podstatě ihned, co mi přišla domů. Jen jsem počkala, až budu mít po nočních a budu mít klid na čtení. No, a opět to byla záležitost jednoho dne.

V osmičce skutečně závodíme s časem, jak sám název napovídá. V tomto díle se detektivní případ bude opět hodně osobně dotýkat Josie a její rodiny. Zmizí totiž její dvojče Trinity. Velice brzy se ukáže, že tato mladá ambiciózní novinářka byla na stopě jednomu sériovému vrahovi. A nyní se po ní slehla zem. Josie se svým týmem budou muset opět rozkrýt další velice zapeklitý případ...

Do dalších detailů zabíhat nebudu, jedná se o osmý díl série, nerada bych něco vyzradila.

A jak se mi kniha líbila? Co vám mám pořád dokola povídat? Zase se budu opakovat a v podstatě mám z toho radost, protože to značí to, že jsem právě přečetla další skvělý díl jedné z mých nejoblíbenějších thrillerových sérií. Žádné zklamání se nedostavilo, opět to byla jízda od začátku do konce. Zase jsem nakoukla pod pokličku životů mých oblíbených hrdinů, dozvěděla se něco málo nového z jejich minulosti a už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Za mě spokojenost, nemám co vytknout. (BŘEZEN 2024)

Komentáře (0)

Přidat komentář