VRAŽEDNÁ NADĚJE

recenze

Vražedná naděje (2024) / Knižní střípky
Vražedná naděje

57/2024
VRAŽEDNÁ NADĚJE 4.díl
WENDY DRANFIELD
Nakl. KNIHA ZLÍN
Rok vydání 2024
368 stran
5*/5
#spoluprace
albatrosmedia.cz

V podstatě jsem opravdu nepředpokládala, že by mě další díl této peckovní série mohl zklamat. Vím, že co se týče mých oblíbených sérií, ne vždy dokáži býti úplně nestranná, protože když ji miluješ, není co řešit. Nicméně si fakt myslím, že se mi do rukou dostal další výborný díl, kterému já prostě nemám co vytknout.

Tentokrát se v malém městečku Lost Creek vyšetřuje vražda Terri, mladé pečovatelky z místního domova důchodců, kterou měli všichni tuze rádi - toť úkol pro Madison a její tým.

Samozřejmě ani náš druhý hlavní hrdina Nate nelení a pouští se do vyšetřování 6 let starého zmizení manželky a vnuka Vince Radera, majitele místního bistra, které je stále neobjasněné a rozděluje místní komunitu.

Základní dějové linky jsem vám tady nastínila, můžu vás však ubezpečit, že tady toho bude mnohem více, jak už jsme u autorky zvyklí, krásně nám to zase všechno zamotala, provázala...

Moc ráda jsem zase nahlédla do životů mých velice oblíbených hrdinů, potkala se s úžasným psím parťákem Brodym, s Owenem, tuze mě mrzela ztráta jedné postavy, to jsem opravdu nečekala...

Co vám mám říkat - přečteno opět během jednoho dne, nešlo od toho odejít, máte se na co těšit. Kniha Zlín se vydáním této série povedl opravdu husarský kousek. ( DUBEN 2024)

Vychází 13.5.2024

Komentáře (0)

Přidat komentář