Zaostřeno na tebe

recenze

Zaostřeno na tebe (2024) 3 z 5 / lena.o.knihach
Zaostřeno na tebe

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s @knihkupectvi_luxor za účelem recenze. #spoluprace

Crystal Chenová je fitstagramerka, osobní trenérka a v posilovně tráví hodně času. Na chlapy teď nemá ani pomyšlení, ale rozhodně nenechá jen tak, když její oblíbený stojan na dřepy zabere cizí týpek. Co je ale nejhorší? Když se ti dva potkají na zásnubním večírku svých prarodičů.

Tak jo, zpracovala jsem zápletku, že na něho vyjede kvůli tomu, že šel cvičit na její oblíbený stroj ve veřejné posilovně. Jenže to jsem ještě neodhadla, jak se Crystal bude chovat i nadále. No klobouk dolů za to, že to všechno Scotty vydržel. I když je to sexy hasič, ani on mi moc neseděl. Díky bohu ale za tu chemii mezi nimi. To jiskření tam rozhodně nechybělo a naštěstí příběh velmi rychle odsýpal.

Hlavní hrdinka je pyšná na své křivky a téma body positivity jí není cizí. V knize najdete sms zprávy, články, komentáře i příspěvky, které Crystal přidává na instagram. Ty mají hlavu a patu a líbily se mi, což se ale nedá říct o jejich autorce.

Zaostřeno na tebe je romantická komedie, jenže já se bohužel moc nesmála. Pokud si ale chcete přečíst příběh s influencerkou a hasičem v hlavních rolích, určitě tuto oddechovku zkuste.

Komentáře (0)

Přidat komentář