Čtvrté křídlo

recenze

Čtvrté křídlo (2024) 5 z 5 / lena.o.knihach
Čtvrté křídlo

Za reading copy v rámci #spoluprace mockrát děkuji @albatrosmedia  

Po Dvorech a Skleněném trůnu jsem si říkala, jestli někdy přijde nějaká série, která by se knihám od SJM vyrovnala. Ze které budu mimo, budu chtít sbírat spešl vydání a merch. No a už je tady.

Violet jsem po dočtení zařadila k mým top ženským postavám a nebojím se jí postavit hned vedle Aelin. Mladší dcera kruté generálky Sorrengailové je skvělá hlavní hrdinka. Už od první strany jsem měla pocit, jako bych ji dávno znala a fandila jí.

Víte, kdo se vyrovná hot vílákům? Sexy jezdec na drakovi. Doteď jste si mysleli, že stačí křídla na zádech a magie, že? Omyl! Když se k týpkovi přidá ještě nebezpečný drak, je to úplně jiná liga. Těšte se na nového bad boye, kterého si zamilujete!

Samozřejmě nesmím zapomenout na dominantu celého příběhu a tou jsou draci. Velmi nebezpeční tvorové, kteří si neberou s nikým servítky a někteří z nich dokonce oplývají i smyslem pro humor.

Je to čtivé? Ano! Je to předvídatelné? Určitě. Ale já se do té knihy totálně zamilovala. A to až tak moc, že už plánuji rereading v angličtině a poté se vrhnu na druhý díl.

Komentáře (0)

Přidat komentář