Bodyguardka

recenze

Bodyguardka (2024) 3 z 5 / lena.o.knihach
Bodyguardka

Za knihu v rámci #spoluprace mockrát děkuji @albatrosmedia

Jack Stapleton je hollywoodský herec, který potřebuje ochránit před šílenou stalkerkou. Hanna Brooksová je bodyguardka, na tuhle práci by ji ale nikdo netipoval.

Jejich škádlení mě bavilo, ale nebylo tam toho zdaleka tolik, abych jim uvěřila, že jsou najednou něco víc. Chtěla jsem si s hlavní hrdinkou užívat pobyt na ranči, starat se o zvířata a vypomáhat, s čím bylo právě potřeba. Jenže autorka neměla problém zmíněné činnosti a další aktivity shrnout do jedné věty.

Na začátku to vypadalo sakra dobře! Hanna si ze svého klienta (jako jedna z mála) nesedla na zadek a chovala se naprosto profesionálně. Jack byl zkrátka jako každá slavná hvězda. Neurazil, ale ani nenadchnul. Na tuhle dvojici brzy zapomenu.

Příběh ale byl moc fajn. Je fakt, že když už se ti dva dohadovali, stálo to za to. Jen to pak Katherine Center na můj vkus zbytečně urychlila, a protože se to četlo samo, klidně bych zvládla sto stran navíc, kde bychom sledovali pořádný vývoj vztahu a dostatečně si užili prostředí rodinného ranče v Texasu.

Komentáře (0)

Přidat komentář