Vyvolený partner

recenze

Osudové pouto (2023) 5 z 5 / Kikina182
Osudové pouto

Poté, co byla Ayla vyhoštěna ze smečky Raka, našla domov ve smečce Hadonoše. Jenže nic nemá dlouhého trvání a po útoku smečky Lva je unesena. Jejich Alfu Jordana Sluneční čarodějky vyvolily jako jejího partnera a on má teď s Aylou velké plány. Jenže ta nechce nic jiného, než se vrátit zpátky k smečce a Kadenovi. Ale partnerské pouto je vábivé a kdo ví, jestli mu dokáže odolat.

I do druhého dílu jsem se začetla v podstatě okamžitě a nemohla jsem se od příběhu odtrhnout. Ani tentokrát nebylo v knize příliš popisů, pokud nepočítám milostné scény, ale to u téhle série není na škodu. Příběh díky tomu hladce plyne a člověk může pustit všechno z hlavy.

Děj odhaluje další střípky z fungování světa vlkodlaků, který se mi líbí čím dál tím víc. Příběhově by se ale dalo říct, že je zápletka trochu podobná té první, jen se změnily okolnosti a do příběhu vstoupili noví hráči. Ale právě ta jednoduchost zápletky je něco, co se mi na téhle knize moc líbí. Můžu si jen užívat příběh a nepřemýšlet o tom, co se stane za dalších několik desítek stran.

Postavy byly opět skvěle popsané a neměla jsem problém se do nich vžít. Hlavní ale je, že všechny, které se objevily už v prvním díle, se chovaly stejně jako v něm. Nebyly zde žádné neuvěřitelné odchylky. Možná jen hlavní hrdinka mi chvílemi lezla na nervy, což se v prvním díle nedělo.

Osudové pouto je skvělé pokračování, které jsem si moc užila. Obávám se, že už jsem si na téhle sérii vytvořila závislost, protože nutně potřebuji třetí díl.

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Grada - Cosmopolis.


Osudové pouto Osudové pouto Elizabeth Briggs

Erotická fantasy série pokračuje. Ayla, vyvrženec smečky Raka, našla své místo ve třinácté smečce Hadonoše. Když je její nová rodina napadena smečkou Lvů, Ayla za ni statečně bojuje. Nakonec ji Lvi unesou. Alfa vůdce Jordan, její ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář