Všechno je jednou poprvé

recenze

Všechno je jednou poprvé (2024) 5 z 5 / EvikU.
Všechno je jednou poprvé

Čas od času zařadím ráda i romantiku Young adult. Někdy se mi stane, že mi ne tak úplně sedne. Ale při čtení této knihy jsem se stala znovu 18 letou holkou. Usmívala se, vzpomínala na svoje nejisté kroky, co se týká vztahů, velké společnosti na párty nebo problémy s pletí a mnoho uhráků.

Natalie je chytrá, vtipná, milá holka, ale po tom, jakými změnami její tělo prošlo v pubertě si málo věří. Je nejistá v tom, že by se mohla někomu líbit. A zkrz to říká věci, které by z pusy neměla vypustit. :)

Má dva nejlepší kamarády, Lucy a Zacha. Tvoří nerozlučnou trojici, než se Lucy a Zach dají dohromady jako pár. Do toho se jí rozvádějí rodiče po 20 letech. Nat marně tápe, kde je její místo na světě.

Shodou okolností se více seznamuje se Zachovým starším bratrem Alexem. Jejich pomalé sbližování a rozhovory mě děsně baví. Culím se u knihy jako puberťačka a užívám si čtení. Styl psaní i chování hlavních hrdinů je uvěřitelné. Tak nějak jsem se chovala já, chovají se tak mé dcery,...knihu určitě doporučuji. V rámci tohoto žánru jedna z těch opravdu povedených.

Komentáře (0)

Přidat komentář