Všechno co jsem zapomněla

recenze

Všechno, co jsem zapomněla (2023) 5 z 5 / KnihypodleTerky
Všechno, co jsem zapomněla

Všechno co jsem zapomněla (Adéla Chrástecká)

Na začátek bych chtěla moc poděkovat samotné autorce (@rozaaalie_ ), která mi umožnila si tuto sbírku básní přečíst

Všechno co jsem zapomněla je autorčina prvotina a musím říct, že velice povedená prvotina. Nejsem znalec poezie, takže mohu hodnotit pouze pocity, které ve mě básně vyvolaly Básně jsou krásné a nejsou vůbec složité, což jsem jakožto začínající čtenářka moderní poezie ocenila.

Každý večer jsem přečetla pár stránek. Knížka jde samozřejmě přečíst na jedno posezení s horkou čokoládou, ale já jsem si to chtěla užít a mnohem víc se vcítit do pocitů autorky.

Bylo to příjemné čtení, při kterém jsem narazila na verše, které mě hluboce zasáhly a přinutily mě se zamyslet nad významem.

Celkově jsem nadšená nejenom ze samotného obsahu básní, ale také ilustrace, které byly naprosto kouzelné! Básně byly dle mého názoru osobní a upřímné, čehož si velice vážím, a hlavně ve mně zanechaly silné dojmy a emoce.

Určitě doporučuji všem (ne)milovníkům poezie! Autorka má obrovský talent a já jen doufám, že napíše něco dalšího !!!


5/5


Všechno, co jsem zapomněla Všechno, co jsem zapomněla Adéla Chrástecká

Sbírka moderních veršů plná primitivních lásek, zmařených přátelství, nostalgických slz i jiných důkazů, že poezie žije. Mezi láskou a nenávistí je jen tenká hranice – a občas zkrátka nastanou momenty, kdy mozek přestává vnímat r... více


Komentáře (0)

Přidat komentář