Všechno, co jsem zapomněla přehled
Sbírka moderních veršů plná primitivních lásek, zmařených přátelství, nostalgických slz i jiných důkazů, že poezie žije. Mezi láskou a nenávistí je jen tenká hranice – a občas zkrátka nastanou momenty, kdy mozek přestává vnímat rozdíl. A srdce buší, když duše pláče. Verše plné blažené zamilovanosti, vzpomínek a radostí, ale i slz, pádů, ztrát a jiných prchavých okamžiků, které i přes bolest stojí za to žít. Ve sbírce najdete všechny barvy, kterými náš život ve skutečnosti hraje. Od nejjemnějších přes zaslepené až po ty zraňující.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno, co jsem zapomněla. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 23 komentářůSouvisející novinky - Všechno, co jsem zapomněla (1)
Ticho ve tmě, Pak ses objevila ty a další knižní novinky (5. týden)
29.01.2023
Kniha Všechno, co jsem zapomněla v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 45x |
| v Doporučených | 2x |
| v Mé knihovně | 4x |
| v Chystám se číst | 18x |
| v Chci si koupit | 13x |

63 %
83 %
Všechno, co jsem zapomněla
Pokud nechcete číst pořád stejné žánry dokola.
Pokud se chcete na chvíli cítit sami jako umělci.
Pokud máte rádi text s hloubkou.
Pokud se rádi necháte posadit na zadek reálností příběhů.
Pokud se chcete cítit pochopení a pochopení také dát okolí.
Pokud si chcete zpříjemnit pár dní.
Pokud hledáte témata k zamyšlení.
Pokud máte rádi estetický prožitek při čtení knihy (trust me with this one).
Pokud jste na většinu odpověděli ano, mohla by tato sbírka básní být něco pro vás Jako bonus doplním, že se jedná o českou autorku - a českou tvorbu snad rádi podporujeme všichni
+ básně a zamyšlení na témata jako: sebeláska, sebepřijetí, úzkosti, toxické vztahy, psychické problémy, bolest
+ nádherné zpracování a ilustrace
+ od básní očekávám hlubší prožitek, že se mě dotknou - tato sbírka to splnila na jedničku
+ chytí vás to za srdce :)
+/- jde poznat, že je to z pera začínající autorky, ale i tak bych si přečetla i další tvorbu
+ REAL. Některé básně byly velmi syrové a bylo bolestné je číst, jiné byly zase jako obejmutí od písmenek
+/- zpočátku mi trvalo, než jsem se sžila se stylem psaní a způsobem dávkování informací, ale pak jsem se na básně velmi hezky naladila a byla jsem mile překvapená