99 kluků Micaha Summerse

recenze

99 kluků Micaha Summerse (2023) 4 z 5 / KnihypodleTerky
99 kluků Micaha Summerse

99 kluků Micaha Summerse (Adam Sass)

Micah Summers kreslí na svůj instagram všechny kluky, kteří se mu líbí. Na instagramu má spoustu fanoušků a všichni netrpělivě čekají na kluka číslo 100. Micah je přesvědčený, že právě kluk číslo 100 bude ten pravý. Jednoho dne se dostane do nečekané situace ve vlaku, kde potká pohledného kluka s neobvyklou bundou. Micah si je jistý, že to je ON. Bohužel si navzájem nestihnou říct jak se jmenují, nevymění si telefonní číslo a záhadný kluk z vystoupí. Naštěstí si zapomene bundu ve vlaku a Micah se ho snaží vypátrat a bundu mu vrátit. Podaří se mu záhadného kluka najít? A je opravdu tento kluk ten pravý?

Na začátek bych chtěla moc poděkovat za knížku v rámci #spoluprace Markét z profilu @endlessbibliophile a @humbook_blogeri a @humbook.

Vůbec jsem nečekala, že knížka bude takto čtivá a zajímavá . Oba dva hrdiny jsem si zamilovala a byla jsem zvědavá, jak se bude jejich vztah vyvíjet. Bohužel mi jen trochu nesedl začátek jejich vztahu. Přišlo mi to dost rychlé a možná i trochu nereálné.

V knížce bylo několik momentů, u kterých jsem se smála a culila z toho, jak sladký Micah s Grantem jsou . Knížka je sama o sobě dost čtivá a největším plusem byly opravdu moc povedené ilustrace, které příběh hezky dotvářely a dělaly ho pohádkovějším!

Během čtení jsem si nebyla jistá s hodnocením. Do půlky knížky jsem se přikláněla spíš ke 3, ale když jsem se dostala na konec, usoudila jsem, že této sladké pohádce nemůžu dát jen 3, ale knížka si zaslouží krásné 4. Ano, je to pohádka a občas se to může zdát lehce přetažené za vlasy, ale přesně to jsem právě teď potřebovala! Lehké čtení, které vás pohladí po duši a vykouzlí vám úsměv na tváři.

Celkový dojem z knížky je velice kladný. Knížka má letní atmosféru a rozhodně si ji doporučuji přečíst v období prázdnin, u moře, u bazénu nebo prostě kdekoli, kde si budete chtít přečíst čtivý příběh dvou kluků, kteří hledají sami sebe, a kteří chtějí být šťastní


99 kluků Micaha Summerse 99 kluků Micaha Summerse Adam Sass

Okouzlující romantický příběh - úplná pohádka! Micah Summers všechny kluky, kteří se mu líbí, jenom kreslí a postuje na Instagram, rande žádné. Už jich bylo 99, jeho účet je velmi populární a všichni čekají na č. 100. Když se v... více


Komentáře (0)

Přidat komentář