Vinice ve Francii - další díl Romantických útěků

recenze

Vinice ve Francii (2023) 3 z 5 / Kizuizi
Vinice ve Francii

Hattie dostane šanci ukázat, že by jí šla práce svatební organizátorky. Její sestřenice se bude vdávat a Hattie má dva měsíce na to, aby pro ní připravila svatbu snů na francouzkém venkově, v jednom starém a nádherném sídle, které je však v poněkud zanedbaném stavu...

Přestože normálně romantické knihy nevyhledávám, tahle série je moje guilty pleasure. Jsou to skvělé oddechovky a co si budem povídat, všechny díly mají naprosto nádherné obálky. A výlet do nádherné Francie jsem si nemohla nechat ujít.

Vinice ve Francii je opět parádní oddechovka, která se báječně hodí do uspěchaných dnů, protože u ní, jak se říká, vypnete. A stejně jako předchozí díly tak i tento samozřejmě "nezapomíná" ani na vaše chuťové pohárky. Nejen že budete mít pocit, že cítíte vůni čerstvých hroznů, ale nejednou se vám budou sbíhat na pochutiny různého rázu.

Příběh je velmi čtivý, nechybí tu samozřejmě ani romantická linka. Hattie je ztřeštěná, je samá nehoda, naštěstí je tu ale krásný a dokonalý (a samo že taky bohatý) Luc, který se o všechno postará.
Musím ale přiznat, že mně tenhle díl přišel takový malinkato slabší. Chybělo mi trochu víc popisů okolí, Hattie bych občas plácla... ale nevadí, je to oddechovka, v což jsem doufala, tak tedy očekávání bylo splněno. A věřím, že těm, co romantiku vyhledávají, se tenhle díl bude jistě velmi líbit.

Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Grada (Cosmopolis)

Komentáře (0)

Přidat komentář