Ve stínu popela - Jennifer L. Armentrout

recenze

Ve stínu popela (2023) 5 z 5 / books.monca
Ve stínu popela

Četli jste sérii Z krve a popela? Pokud ano a líbila se Vám, tohle je určitě kniha pro vás!

Moje recenze:
Ve stínu popela je první díl z nové série, která se odehrává ve světě známé série Z krve a popela.
Vše se odehrává dlouho před dějem příběhu Poppy a Cassela.

Za mě je tento začátek série určitě lepší než Z krve a popela! Čtení jsem si moc užila, je to přesně ten typ knihy, od které se nemůžete odtrhnout. V knize se pořád něco děje a svět je tu skvěle popsaný. Na konci začne všechno zapadat do sebe a nebudete chtít se čtením přestat. Doporučuji si přečíst aspoň jeden díl z předchozí série, abyste se trochu obeznámili se světem a dějem knihy.

Hlavní hrdinka Saraphena mi byla moc sympatická. Byla podobná Poppy, ale více odvážná a chytrá. Nyktos byl uzavřený, temný, ale moc hodný. Za mě byli hlavní hrdinové víc sympatičtí než v knize Z krve a popela. Romantická linka byla skvělá. Enemies to lovers s velkou chemií. Jejich příběh mě moc bavil číst.

Tuto knihu moc doporučuji, pokud se vám líbila série Z krve a popela! Za mě je to moc povedený spin-off začátek série. Nemůžu se dočkat dalšího dílu! (Bude vycházet letos na podzim, takže je nejlepší čas se pustit do prvního dílu.)

Knihu budu řadit mezi nejlepší knihy roku.

Za recenzní výtisk moc děkuji albatrosmedia


Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

Dráždivý příběh první Panny ze světa bestsellerové série Z krve a popela. Smysl existence Serafeny Mierelové byl dávno určen jejími předky: musí se obětovat prvotnímu bohu smrti. Tak zní oficiální verze, o které ví každý obyva... více


Komentáře (0)

Přidat komentář