Zmije a křídla noci

recenze

Zmije a křídla noci (2024) 5 z 5 / books.monca
Zmije a křídla noci

Zmije a křídla noci

Za knihu moc děkuji @albatrosmedia #spoluprace

Moje recenze:
Tato kniha byla jedna z mých velmi očekávaných knih v tomto roce. Knihu už jsem viděla u zahraničních bookstagramerů a moc se mi zamlouvala.

Jedná se o upíří fantasy se zakázanou láskou, která mi připomíná například knihu Z krve a popela nebo Divokou říši. Ne až tak dějem, ale spíše atmosférou knihy.

Oraya žije v nebezpečném světě. Je adoptovaná lidská dcera upírského krále a proto, aby přestala být pro ostatní jen kořistí, musí se zúčastnit Kejari: legendárního turnaje bohyně smrti. V nouzi bude muset navázal spojenectví s tajemným upírem Raihnem. Je to nemilosrdný zabiják, nepřítel koruny jejího otce... a její největší konkurent. Ještě víc však Orayu děsí to, jak neodolatelně ji přitahuje. V tomto království totiž není nic víc smrtícího než láska.

Romantická linka byla skvělá. Děj byl velmi čtivý a napínavý a samozřejmě nesměly chybět ani zvraty! Už chápu, proč je tato kniha tak populární v zahraničí.

Pokud máte rádi upíry, romantické fantasy nebo knihu Z krve a popela, moc tuto knihu doporučuji. Já se budu určitě chtít pustit i do dalších dílů. Kniha byla opravdu skvělá!

Komentáře (0)

Přidat komentář