Tlukot tisíců srdcí - Kiera Cass

recenze

Tlukot tisíců srdcí (2023) 4 z 5 / books.monca
Tlukot tisíců srdcí

Četli jste slavnou Selekci? Pokud ano, toto je další úžasná kniha od autorky!

Moje recenze:
Když jsem se dozvěděla, že tato kniha bude vycházet, hned jsem věděla, že si ji musím přečíst. Pokud jste četli Selekci a máte rádi autorčin styl psaní, toto je úžasná YA fantasy enemies to lovers kniha pro Vás! Navíc je kniha Standalone, takže nemusíte čekat na další díl.

Princezna Annika žije pohodlný život, ale žádný přepych nemůže změnit skutečnost, že svůj osud nemá pod kontrolou. City jejího královského otce ochladly a teď ji nutí, aby vstoupila do manželství bez lásky. Na míle daleko od ní žije v drsných podmínkách Lennox. Svůj život zasvětil dahrajnské armádě a láska je pro něj jen pošetilou emocí, která mu nesmí bránit v boji za jeho lid. Jenže navzdory všemu je právě láska svede dohromady. Nesmějí být spolu ale volání srdce jim nedovolí zůstat od sebe.

Byl to krásný pohádkový příběh plný zvratů a bojů, ale i přes všechen děj tu byla i skvělá enemies to lovers romantická linka. Sice nebyla tak pomalá, jak jsem čekala a city k sobě chytli rychle, ale i tak byla romantika dobře napsaná. Oba hlavní hrdinové mi byli moc sympatičtí.
Konec byl krásný a dojemný. Nakonec mi přijde škoda, že kniha nemá pokračování, protože bych si ráda přečetla více o těchto hlavních hrdinech.

Moc doporučuji. A pokud jste se báli, že kniha bude jako slabší knihy od autorky, tak se opravdu bát nemusíte. Přesto, že to nemá na Selekci, je to opravdu dobrá YA kniha.

Za knihu moc děkuji @albatrosmedia #spoluprace

Komentáře (0)

Přidat komentář