Vánoce v únoru

recenze

Vánoce na skotském hradě (2023) 5 z 5 / tracey9
Vánoce na skotském hradě

Četla jsem vánoční knihu v únoru? Ano! A víte co, vůbec mi to nevadilo, měli jsme v té době ještě doma stromeček a užila jsem si to :) nicméně vánoční příběh si ráda přečtu v podstatě kdykoliv, Vánoce mám ráda a těší mě se do vánoční atmosféry ponořit i v jinou část roku :)

Belle je mladá učitelka, která neumí říct ne. A víte co, tím mi byla hrozně blízká. Naučit se říci ne mi trvalo neskutečně dlouho. A tak Belle organizuje vánoční školní besídku, i když vůbec nestíhá. A jednou při pozdní večerní cestě domů srazí na kole starou paní z hradu, Edwinu. Rozhodne se o Edwinu postarat a to ji zcela obrátí život. A Edwině to vykouzlí mnoho úsměvů na tváři :) když navíc přijede Jack, Edwinin nedůvěřivý, ale pohledný vnuk, nabere příběh na ještě větších obrátkách :)

Tenhle román Donny Ashcroftové bych jedním slovem popsala jako pohoda. Ta vánoční atmosféra, milý, nenásilný příběh s několika úsměvnými postavami je prostě pohoda :) několikrát jsem se přistihla při úsměvu a celý příběh si pěkně užila :) i přesto, že Hrad ve Skotsku od Julie Caplin se na první pohled zdá velice podobný, já v příbězích tolik podobnosti nevidím. Mám moc ráda knihy Julie Caplin, ale pokud bych si měla vybrat Vánoce na skotském hradě nebo Hrad ve Skotsku, určitě bych sáhla po Vánocích :) mají zkrátka vše, co jsem od nich čekala :)

Za knihu na recenzi v rámci #spoluprace moc děkuji @grada_cz @cosmopolis_cz a @bunburistka

Komentáře (0)

Přidat komentář