Trinitin příběh

recenze

Závod s časem (2024) 5 z 5 / tracey9
Závod s časem

Čtete knihy o detektivu Josie Quinnové? Jaká je vaše nejoblíbenější?

Moje nejoblíbenější je kniha z této série je Matčin hrob a jsem přesvědčená, že to už se nezmění :) Závod s časem je ale také velice dobrým krimi příběhem, jak už jsme u této autorky zvyklí. V tomto díle se hodně pozornosti zaměří na Trinity, sestru Josie a zároveň slavnou moderátorku zpráv. Líbilo se mi odhalování její minulosti, toho, čím si prošla, když si myslela, že její dvojče zemřelo. Dále se tu také řeší téma šikany a je zajímavé sledovat, jak se s ní vypořádala Trinity a jak ji ovlivnila na celý další život.

Samozřejmě tu nesledujeme jen Trinity, ale také děsivého masového vraha, který si říká Kostěj umělec a ostatky svých obětí zanechává na různých místech v děsivém uspořádání, které navíc považuje za umělecké dílo. Pracuje podle jistého vzorce, proto když se ztratí Trinity, závod dentonského oddělení s časem se spouští.

Je to Josie a ta mě nikdy nezklame, i když tento díl nepovažuji za nejsilnější, jak jsem již napsala výše. Líbil se mi a dal mi spoustu podnětů k přemýšlení a to především o sobě a o vlastních zážitcích ze základky.

Za knihu na recenzi v rámci #spoluprace moc děkuji @grada_cz @cosmopolis_cz a @bunburistka

Knihu hodnotím 4,5 z 5 :)

Komentáře (0)

Přidat komentář