Temnota číhá v srdci každého člověka...

recenze

Vražedná temnota (2023) 5 z 5 / tracey9
Vražedná temnota

Moje oblíbená vyšetřovatelka Josie Quinnová je zpět a v knize Vražedná temnota ji čeká opravdu zajímavý případ! Spolu se svým týmem je povolána k vraždě páru tábořícího v lesích. Na místě činu je zjevné, že zde byla i třetí osoba, po které ale není ani vidu ani slechu. Je to vrah? Další oběť? Vyděšená osoba na útěku?

Celý příběh je obestřený tajemstvím a něčím strašně divným. I když Josiin tým najde svého podezřelého, víte, že něco nesedí. Stejně jako v případě Mayi Bestlerové, která se po letech pohřešování vynoří těhotná z lesa. Její vysvětlení je naprosto logické a zároveň je jasné, že nám něco uniká. Stejně tak, když se spolu s Josii vyskytneme na půdě Svatyně, podivné sekty, sídlící v lesích, s ještě podivnější Charlotte v čele...

Lise Regan se opět povedlo to, co mám neskutečně ráda. A to je právě to hledání toho, co nesedí, co uniká. Bavilo mě to i tentokrát, stejně jako veškerá odhalení. Propojení s Josiiným osobním příběhem bylo za mě výborně vymyšlené a celkově téma, které kniha přinesla bylo výborné. Sama jsem se zamýšlela nad svým životem a také nad životy lidí kolem mě. Co se musí stát, že se člověk rozhodne stát členem sekty? To by mě vskutku zajímalo, ale důvody budou určitě různé :)

Za knihu na recenzi v rámci #spoluprace moc děkuji @grada_cz @cosmopolis_cz a @bunburistka moc jsem si ji užila :)

Knihu hodnotím 4,5 z 5 :)

Komentáře (0)

Přidat komentář