Tajemství

recenze

Tajemství sídla Bellefontaine - nový začátek s vůní levandule a špetkou prokletí (2022) 3 z 5 / Ladybug656
Tajemství sídla Bellefontaine - nový začátek s vůní levandule a špetkou prokletí

Tajemství sídla Bellefontaine - Marie Laval

Anotace: Amy si z touhy po novém životě koupí na francouzském venkově malý penzion opředený nepěknou pověstí. Po čase se začnou dít podivné věci. Nejprve je to mrtvý králík přede dveřmi, poté mrtvola ptáka na autě a další náznaky, že někdo tady Amy evidentně nechce. Když se jednoho dne probudí v lese celá zmatená a v roztrhané noční košili, pohár trpělivosti přeteče.

Knížku jsem četla v rámci štafety u @knihomolkasarka

Musím říct, že už samotný název mě na první pohled zaujal a anotace rozhodla.

Čtení jsem si fakt vychutnávala nemohla jsem knihu odložit, byla zajímavá a napínavá. V některých ohledech byl děj moc přeplácaný záhadami, milostným životem a dalšími různými podivnostmi. Ale jinak jsem si čtení opravdu užila, moc se mi líbily komentáře holek ze štafety, ty mě většinou rozesmály.

Hlavní hrdinku Amy bych popsala jako totálně hloupou (tak jako přijde vám normální jít sama do temného sklepa?) měla samé dobré nápady, jak vidíte. Štvala mě, že nepřišla na to kdo to je už dávno a že nebyla schopná vyřešit si svůj milostný život. Jediné co se mi na ní líbilo bylo její odhodlání, to jak se rozhodla z Belefontaine udělat ubytovnu a její styl k práci.

Moc děkuju @knihomolkasarka za možnost si knihu přečíst a taky děkuju holkám za jejich veselé komentáře, bez nich by kniha nebyla tak zábavná.

Komentáře (0)

Přidat komentář