Pod vlivem Ducha svatého

recenze

Síla přímluvné modlitby (2007) 5 z 5 / Ladybug656
Síla přímluvné modlitby

Síla přímluvné modlitby
Kateřina Lachmanová

Chápu, že asi většina lidí tuto recenzi scroluje dolů, protože to není Váš "šálek kávy". A nijak Vám to nevyčítám. Ale v poslední době mi tato knížka udělala neskutečnou radost! A chtěla bych se s Vámi, kteří jste dočetli až sem, o ten zážitek podělit.

Obvykle nečtu náboženskou literaturu, ale vždycky jsem si chtěla přečíst aspoň Chatrč. Na celostátním setkání mládeže (kde jsem v knihkupectví hledala právě již zmiňovanou Chatrč), jsem narazila na tuto knihu a zmocnil se mě pocit, že si ji musím ihned koupit a přečíst. Tak jsem začala číst...

Během čtení jsem byla mimo, mé tělo se třáslo, občas jsem se nad tou knížkou rozplakala anebo usmála. Moc si toho nepamatuju. Stránky jsem doslova hltala očima a cítila jsem Boží přítomnost.

Následující den, jsem měla vést přímluvnou modlitbu ve své diskuzní skupince a teprve až tam jsem si uvědomila, co mi ta knížka dala - slova, které jsem neuměla najít a najednou je měla na jazyku, pravdu, která vyplula napovrch a sílu vyslovit vše nahlas. -

Někdy máme pocit, že modlit se za druhé a za svět je ta nejméně efektivní služba, jakou člověk může konat. Tato kniha Vám neřekne jak se máte přímluvnou modlitbu modlit, ale prozradí Vám její podstatu, to jak jí můžete znehodnotit, a také Vám ukáže jak její sílu ještě víc znásobit.

Pro mě to, že jsem objevila tuto knihu byl jeden z nejlepších zážitků tohoto léta, a co Vy a Váš nejsilnější zážitek?

Komentáře (0)

Přidat komentář