Syndrom hodné holky

recenze

Syndrom hodné holky (2022) 4 z 5 / Rasttea
Syndrom hodné holky

Děj se odehrává v přímořském vymyšleném městečku Avalon Bay. Dvacetiletá Mackenzie Cabotová se narodila se zlatou lžičkou v ústech. Má dlouholetého přítele, se kterým má nalinkovanou cestu, vztah je pohodlný, společnost jí nalinkovala cestu. Ovšem sama nezávislá duše toužící po poznání, už ve svých mladých letech využila nápadu a vydělala svůj první milion. Odjede do prvního ročníku vysoké školy, kde se má po dvou letech zapojit ke svému o dva roky staršímu partnerovi.
Ovšem místní, kteří si váží času, peněž a těžké práce, která je v městečku živí, nesnáší potomky zbohatlíků, kteří jednoduše rozhazují penězi a myslí si, že vše vyřeší. Při jednom dýchánku s novou spolubydlící se seznámí místní partou, v jehož centru jsou dvojčata drsňáků Evanem a Cooperem Hartleovými. A Cooper není uvnitř tím, jakým se na povrchu zdá být. Mezi seznamováním s místními, novou školou, a bojem s atraktivním Cooperem se mezi těmito dvěma utvoří pouto, které hrozí, že se nezvratně pokazí, pokud vyjde najevo jedno tajemství, které Cooper děj se co děj chce před Mac pohřbít. Ovšem lidský faktor a žárlivost jim pod nohy hodí ještě spoustu klacků.
Opět jedna ze čtivých #baronetek. Sice jsem se nemohla zbavit dojmu, že jsem trochu očekávala jiný postup rozuzlení, které se mi v důsledku zdálo velice zrychleně ukončené, ovšem na čtivosti to neubralo a jako další letní tip určitě mohu doporučit. Jedná se o první knihu z Avalon Bay kolekce prozatím tří románů.


Syndrom hodné holky Syndrom hodné holky Elle Kennedy

Dvacetiletá Mackenzie „Mac“ Cabotová by se pro ostatní rozkrájela, vždy a za všech okolností dělá, co se od ní očekává, a dodržuje pravidla. Má své sny a cíle, přesto aby vyhověla rodičům, nastoupí na univerzitu v přímořském měste... více


Komentáře (0)

Přidat komentář