SUPERNOVA

recenze

Supernova (2020) 5 z 5 / neprilisdivna
Supernova

Supernova je kniha, kterou si určitě všichni přečtěte. I když se vám třeba nelíbili Protivníci (což nechápu, jak se mohlo stát), tento závěrečný díl série opravdu stojí za to.

Už se opakuji, ale prostě ta romantická linka? V Renegátech to začalo, v Protivnících to pokračovalo a bum! V Supernově je ten vztah mezi Novou a Adrianem úplně nejlepší! Takže je nejvíc slow-burn. A to je skvělý.
Při pár okamžicích jsem si říkala, že už to není možný, že přeci všem musí dojít, kdo je kdo, ale autorka z toho vždycky hezky vybruslila.
Čtivost zase skvělá, jakmile jsem knihu rozečetla, už jsem se neodtrhla. V tomto je Marissa Meyerová vážně královna. Celí Renegáti jsou ta série, co vás chytí a už nepustí.
K některým postavám jsem v Supernově změnila postoj. I když jsem v Renegátech považovala Honey (jedna z Anarchistů) za svou oblíbenou postavu, v tomto díle mi vážně lezla na nervy. Až si knihu přečtete, určitě mi napište, jestli jste to měli stejně.
Konec byl na jednu stranu super, ale sakra, přeci to takhle nemůže skončit, já chci ještě aspoň nějaký díl 3,5, kde to bude všechno vysvětleno a my tak budeme moci ještě chvíli zůstat ve světě superhrdinů.

Za mě ano. Knihu (a celou sérii) vám mohu určitě doporučit.

Komentáře (0)

Přidat komentář