Slunce života

recenze

Slunce života (2024) 5 z 5 / Elion
Slunce života

Kniha, kterou zavřete, až potom, co ji celou dočtete. Nebudete mít na vybranou. I přesto, že si autorka vybrala dvě neskutečně silná témata, jsou zpracované s láskou a citem k nim samým.
.
Autorka tu popisuje, jak si musíme sáhnout až na samé dno, abychom se od něj mohli odrazit a vyplavat nad tu pomyslnou hladinu a zhluboka se nadechnout.
.
Dva životy, dvě kamarádky, dvě diagnózy. Navenek život obou působí jako sluncem zalitá pohádka. Uvnitř se ale skrývají obrovské problémy, které tohle slunce skrze mraky nepustí.
.
Tahle kniha nese obrovské poselství, že život na fotkách je úplně jiný než ten, který žijeme. Že ať je náš problém jakýkoliv, není důvod ho podceňovat jen proto, že někdo jiný má jiný problém, který se nám zdá větší. Proto ten náš problém není menší, ani méně bolestivý. Každý si neseme své břímě a každý máme jinou míru emocí, pocitů a síly. Proto není proč ten náš problém podceňovat. Pro nás samotné je stejně velký jako ten jiný pro ostatní.
K.


Slunce života Slunce života Andrea Klimešová

Román o hledání vlastní hodnoty, o snaze vystoupit z vlastního stínu a najít ve svém životě slunce. O zdánlivě lehkém úkolu najít lásku k sobě samému, obejmout se. Hlavní hrdinky hledají svého zachránce, který je má uzdravit. Boh... více


Komentáře (0)

Přidat komentář