Dokonalé městečko

recenze

Dokonalé městečko (2024) 4 z 5 / Elion
Dokonalé městečko

V první řadě bych ráda řekla, že si nemyslím, že je to horor. Slovo horor je v tomhle případě asi dost přitažené za vlasy. U hororu by se měl člověk skutečně bát, mít strach. To se tady nestalo ani jednou.
Moc se mi líbil námět. Myslím, že něco podobného jsem ještě nečetla. To, jak se hlavní hrdinka dostala do města, bylo vlastně dost uvěřitelné. Vím, že záměna mezi dvojčaty je dost známá věc, hlavně v dětství a dospívání, ale i v dospělosti to není až tak neuvěřitelné.
Život ve městě je vlastně bez sebemenší chybičky. Člověk má všechno o čem snil. Sejde na tom, jakou je ochoten zaplatit cenu. O tom ale hlavní hrdinka nemá nejmenší tušení.
Myslím, že kniha by si zasloužila více stran. Ráda bych se mnohem více dozvěděla o fungování městečka a celém tom uskupení v něm.
Konec mi přišel trochu uspěchaný a unáhlený. Taky by si zasloužil trochu rozvést. Samotná poslední kapitola by mohla trochu víc přiblížit to, jak to vlastně celé dopadlo. Takhle mi to přišlo takové hodně neurčité.
Celkově to, nakonec, bylo moc příjemné čtení. Rozsahem je kniha ideálním společníkem na cesty. Takže pokud chcete knihu se zajímavým námětem, tady ji máte.

Komentáře (0)

Přidat komentář