Sexy piráti a fuj konec, aneb smrtící kombinace

recenze

Ostrovy bohů (2023) / zivotvknihovne
Ostrovy bohů

Ostrovy bohů

Hodnocení: 6,5 z 5
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Chystáte se na knihu? Líbí se vám téma bohové v knihách?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hlavní hrdinka Selly miluje moře a je zdatnou námořnicí. Z osobních důvodů však hodlá opustit svou dosavadní posádku a plavit se směrem na sever. Plány jí ovšem překazí jistý pohledný (a hrozně dotěrný, a jen tak mimochodem děsně boží) mladík, do kterého narazí na své útěkové misi. Jejich osudy se nevyhnutelně střetnou. Kouzla, zrada, moře a romantika.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Chtěla bych poděkovat @humbookblogeri @humbook za možnost přečíst si e-knihu. Objednala jsem si i papírovou a jsem hrozně šťastná, že ji budu mít.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tohle byla jízda od začátku až do konce. Knihu jsem zhltla za jeden den a doteď jsem z toho konce hrozně.hrozně (jakože fakt moc) naštvaná a rozrušená.To co se stalo mi zlomilo srdíčko a já se málem rozbrečela!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oba hlavní hrdiny jsem si naprosto zamilovala. Od začátku až do konce jsme jim fandila a veškeré pocity, které byly v knize popisovány, jsem cítila na vlastní kůži. Tolik nádherných, sbližovacích, romantických, fantasy scén, pohromadě jsem dlouho nečetla.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Co bych rozhodně vyzdvihla dále je perfektně vystavěný svět. Nemám ráda, když jsou světy až příliš složité a když jsou naopak moc jednoduché, tak mě to nebaví. Svět
Ostrovů bohů, byl tak akorát. Originální, propracovaný (ale ne moc) a nádherně ladil v kombinaci s tématem moře. Zapojit tam prvky námořnictví, byl taky dobrý tah, protože to knize dodalo na pestrosti.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Shrnuto podtrženo:
- Z knihy jsem nadšená
- Romantická linka dokonalá
- Boží svět, témata atd.
- Konec mi zlomil srdíčko
- Potřebuju další díl!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#ostrovybohu #humbookblogeri #spoluprace #humbookspoluprace #theislesofgods #amiekaufman #sellyandleander #sellywalker #ostrovybohuselly #romantika #nánoženství #barrica #námořníci #womenpower #bolavesrdicko


Ostrovy bohů Ostrovy bohů Amie Kaufman

Magie, romantika a bohové ve strhující fantasy od autorky sérií Akta Illuminae a Aurora. Selly uvázla na pevnině, ale rozhodně tam nehodlá strávit zimu. Moře totiž volá a ona musí najít svého otce, který o sobě už dlouho nedal věd... více


Komentáře (0)

Přidat komentář