Sexy bůh opět na scéně

recenze

Dotek temnoty (2023) 2 z 5 / zivotvknihovne
Dotek temnoty

Chtěli jste někdy uškrtit hlavní postavy? Ne? Tak si přečtěte Dotek temnoty a máte vystaráno.


Dotek temnoty
Hodnocení: 4 z 5
-------------------------

Máte nějaká doporučení na knihy s řeckou mytologií?
-------------------------
Persefona sice nosí titul bohyně jara, ale květiny při jejím doteku odjakživa usychají. Bůh Hádes vybudoval ve světě smrtelníků impérium hazardních her, o nichž se šeptá, že vlastně nejdou vyhrát. Oba se náhodou setkají a Persefona mu slíbí nemožné; buď stvoří život v podsvětí, nebo navždy přijde o svou svobodu. Tato sázka však ukáže víc než jen Persefonino selhání v roli bohyni.
-----------------------

Persefona a Hádes je téma, u kterého se vždycky modlím, aby bylo dobře zpracované. Zatím veškeré knihy, co jsem četla byly jakýsi průměr a úplně nenaplnily mé představy. Ani tato nebyla výjimkou.
-------------------------

Nejde ani tak o to, že by mě kniha nebavila, jako spíš o to, že jsme prostě doufala, že se to bude držet trošku víííc té mytologie.
-------------------------

Co se děje týče bylo to hustý! Musím uznat, že jsem se nenudila a knihu jsem zhltla na posezení. To samé je s explicitními scénami. Místy jsem se modlila aby už skončily, ale vždycky se to zlepšilo .
-------------------------

Persefonu jsem se naprosto upřímně neoblíbila. Skoro celou knihu jsem ji chtěla uškrtit! Dělala tolik nesmyslných rozhodnutí a to jako neustále. Nebylo tam absolutně vysvětlené, proč šla tam a tam a připisovalo se to zvědavosti. Promiňte, ale takhle blbě zvědavý člověk snad ani neexistuje.
-------------------------
Shrnuto podtrženo:
- Chtělo by to více mytologie
- Hlavní hrdinka byla hrozná
- Chytlavý děj i romantická linka

-------------------------
#dotektemnoty #touchofthedarkness #dotektemnotyfragment #hadesapersefona #persefoneandhades #hades #persefona #reckamytologie #greekmytology #podsveti #olymp #bohovevknize #romantika #laskavknize


Dotek temnoty Dotek temnoty Scarlett St. Clair

Romantická fantasy inspirovaná starými řeckými mýty. Persefona sice nosí titul bohyně jara, ale květiny při jejím doteku odjakživa usychají. Přestěhovala se do Nových Atén a doufá, že bude moct žít nový život v přestrojení za s... více


Komentáře (0)

Přidat komentář