Šarmantní lovec krabů

recenze

Má to háček (2023) 5 z 5 / Kikina182
Má to háček

Love krabů Fox dostane do postele každou ženu. Nebo spíše skoro každou, jelikož Hannah je proti jeho šarmu imunní a nechce po něm nic víc, než být jeho kamarádkou. Přestože se to Foxovi nelíbí, je to jediný způsob, jak si Hannah udržet nablízku a tak se rozhodne být jen jejím kamarádem. Jenže v momentě, kdy se Hannah k Foxovi nastěhuje, začíná přátelství nahrazovat něco jiného

Stejně jako v případě prvního dílu je styl psaní lehký a okamžitě dokáže pohltit. Zároveň však nechybí náhled do mysli hlavních hrdinů a čtivé popisy okolí a jednotlivých událostí.

Romantická linka je předvídatelná, takže jsem se mohla bez problému soustředit na vztah hlavních hrdinů a neděsit se toho, jak to s nimi nakonec dopadne. Navíc byla mezi Foxem a Hannah jasně zřetelná chemie, takže jsem se do jejich příběhu doslova ponořila.

V jednom mě ale příběh opravdu překvapil. Vůbec jsem nečekala, že se bude do hloubky věnovat nějakému vážnějšímu tématu. Skvěle to ozvláštnilo celou knihu, dodalo jí to na emotivnosti a také i nějaké to ponaučení mezi řádky.

I tentokrát se postavy skvěle povedly. Jsou dobře popsané a moc se mi líbí, že jsou konzistentní. Žádné nevysvětlitelné výkyvy povahy a změny chování.

Má to háček je krásný příběh, který je stejně povedený jako první díl. I když vzhledem k vedlejšímu tématu a emotivnosti se mi líbil možná ještě o trochu více.

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Grada - Cosmopolis.


Má to háček Má to háček Tessa Bailey

Lovec krabů Fox má pověst lehkomyslného svůdce žen. Je zárukou příjemně stráveného času v posteli, ale snídá radši o samotě. Ovšem pouze do chvíle, než pozná Hannah, která je vůči jeho šarmu imunní a chce být jeho… kamarádka! Na n... více


Komentáře (0)

Přidat komentář