Rovnice lásky

recenze

Rovnice lásky (2022) 4 z 5 / renulka16
Rovnice lásky

Jessica Davisová je brilantní analytička s pevnou vírou v čísla a statistiky, ale taky svobodná matka se sedmiletou dcerkou. Její matka je alkoholička a ozve se jen, když potřebuje peníze. Naštěstí má úžasnou babi a dědu a kamarádku Fizzy. Na randění není ani čas ani nálada, ale jednou s nejlepší kamarádkou Fizzy potká Rivera. Z Rivera se vyklube spolumajitel ambiciózní biotechnologické společnosti hledající pomocí testů DNA ideální partnery. A tak jednou ze zoufalství Jess pošle také svůj vzorek na otestování.
Najednou ale přijde oznámení, že má shodu, shodu s Riverem a dokonce 98 %. Je tohle snad možný? Je to osud? Nebo si s ní jen život hraje?

Knihy od autorské dvojice Ch. Lauren jsou nejlepší jako oddechové čtení. Nejedná se o nic náročného, přesto jsou svým způsobem kouzelné.
Musím říct, že téma této knihy mě naprosto zaujalo už jen z anotace a věřila jsem, že mě nezklame. A opravdu, nezklamalo.
Začátek knihy je sice takový pomalejší a celkem dost se tam dozvídáme o tom, jak přesně probíhá takový výzkum, ale přesto to není nudné. Což je veliké plus.

Romantická linka je zde také pomalejší, ale o to pro mě byla vzácnější a více jsem si ji užila.
Hlavní hrdinové včetně malé Juno jsem si okamžitě oblíbila a prožívala jejich radosti s nimi. Ikdyž třeba u takového Rivera mi to o něco déle trvalo, než jsem si jej oblíbila. Přece jen se jevil, zkrátka jako takový namyšlený týpek. Ale u něj platí pravidlo "nedej na první dojem".

Trochu jsem se obávala, že se příběh postupně něčím pokazí, jak to tak ve většině případů u takových příběhů bývá. Ani zde to nebylo celou dobu růžové mezi hlavními hrdiny, ale zvrat jaký nastal, byl celkem milý.

Za sebe tedy knihu doporučuji jako oddechové čtení. Ideální zrovna teď do takových pochmurných dní!


Rovnice lásky Rovnice lásky Christina Lauren

Jessica Davisová je brilantní analytička s pevnou vírou v čísla a statistiky, ale taky svobodná matka se sedmiletou dcerkou, žena, kterou otec jejího dítěte opustil, protože nebyl připravený na rodičovství, a dcera s neznámým otce... více


Komentáře (0)

Přidat komentář