Romantika se skvělou koncovkou

recenze

Tajemný pan Frost (2022) 4 z 5 / assa
Tajemný pan Frost

Není to tak dlouho, co jste si mohli od Sylvie Day přečíst erotikou nabušenou sbírku povídek Seznam přání. I v novém románu Tajemný pan Frost najdeme dost erotického dusna, ale na prvním místě je příběh, jehož rozuzlení je ve finále velice překvapující.
Vše začíná jako každá správná romanťárna. Do sousedství lékařky Teagan se přistěhuje atraktivní alfasamec Garret Frost, který ji od samého začátku samozřejmě neskutečně přitahuje. Uběhne pár setkání a přátelských rozhovorů a už kouká naběhlý penis z šortek.

„Z mých polibků a dotyků už byl nesmírně vzrušený. Jeho úd se hrdě vzpřímil a z šortek vykukovala široká hlava žaludu.“

Jenže u toho také zůstane, jelikož zjišťujeme, že Teagan má blok díky špatným zkušenostem z jejího posledního vztahu. Garret je ale samozřejmě džentmen a tudíž si rád na svůj první zásun se svou milou počká. Navíc to vypadá, že je zamilován až po uši, a tak nechce Teagan do ničeho nutit.
Ukazuje se, že i on má nějaké ty traumata z dřívějška. Je to pár let, co mu zemřel malý synek a po této tragédii se jeho manželství rozpadlo. Teagan s Garretem se tedy pomalu oťukávají a postupně zjišťují, že se k sobě náramně hodí.
Po celou dobu ale něco visí ve vzduchu. Je to něco, co ve finále zanechá čtenáře zírající s otevřenou pusou. Takový závěr jistě nikdo očekávat nebude a po předešlé monotónní knize Seznam přání je to velice příjemné překvapení.

Takže milé čtenářky, na nic nečekejte, protože tahle kniha vážně stojí za to. A jelikož je to Sylvia Day, na své si samozřejmě přijdou i ti, co očekávají pořádnou coitus akci. Úd totiž dlouho v šortkách nezůstane a rozjede to na úctihodných třinácti stranách.

Komentáře (0)

Přidat komentář