Tajemný pan Frost

Tajemný pan Frost https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499006/bmid_tajemny-pan-frost-AZf-499006.jpg 4 62 21

Lékařka Teagan Ransomová opustila rušný New York a snaží se zapomenout na všechny rány, kterými ji osud počastoval. Našla si nové zaměstnání, přátele a konečně má dost času i sama na sebe. Zdá se, že se jí podařilo začít znovu. Poklidné časy však skončí ve chvíli, kdy se do sousedství nastěhuje umělec, fotograf a malíř Garret Frost. Teagan je k němu od první chvíle magicky přitahována. Probouzí se v ní až živočišná vášeň a dosavadní spořádaný život je rázem vzhůru nohama. Naplní se její představy? Jaké bolestné tajemství skrývá záhadný Garret? Může mu Teagan důvěřovat?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Butterfly in Frost , 2019


více info...

Přidat komentář

Knihotyna
29.01.2024 3 z 5

Tuhle knížku jsem rozečetla dvakrát.
Při první rozečtení jsem byla v rozpacích, že je kniha jako z rychlíku a o čem to tedy bude, když na to hlavní postavy jdou tak rychle?
Naneštěstí se stalo, že nás vytopili a schytala to i tahle knížka - která byla půjčená z knihovny - takže mi nakonec zůstala :). A tak jsem ji dala druhou šanci. A musím se přiznat, že jsem nakoukla nakonec a to mě donutilo číst dál!

Příběh dvou lidí, kteří jsou zlomení svou minulostí. Dvou lidí, kteří k sobě pasují jako puzzle. Ale je to vůbec možné? Je možné, aby byl někdo vůči druhému, kterého sotva poznal tak citlivý a vnímavý?

Kniha se mi líbila. Ale bohužel, nebyl tam ten wau efekt. Stejně mi přišla zrychlená a během čtení se mi vyskytlo pár nejasností - největší z nich byla asi časová osa - nějak nechápu, kdy se všechny okolnosti stihly odehrát.

V knize jsou zmínění i manželé Crossovi :)!

Garett je podle mě úžasný! Ten byl opravdu pohádkový! :)

Zajímavé čtení s originálním příběhem, který ale dle mého nebyl plně dotažen a dovysvětlen.

petulkapeta
30.09.2023 5 z 5

„Nedívej se dopředu, ani neohlížej za minulostí,“ zašeptal. „Možná tentokrát necouvneš."
Tak tohle jsem nečekala..ten konec vypraveny z jeho pohledu objasnil úplně vše..diky tomu ma tu patou hvězdu...


Mishaacka
28.07.2023 4 z 5

Tak to byla zajímavá novela a opravdu nečekaný závěr, díky kterému vše zapadlo na své místo. Přirovnala bych to k takové harlequince s těžkým hlavním tématem

Dámaskloboukem
12.07.2023 4 z 5

Příběh Teagan a Garreta se mi podařilo přečíst za jeden den dovolené. Takové příjemné zpestření plážových aktivit. Nečekaný a trosku neuvěřitelný konec mě hodně překvapil. Zpočátku docela běžný romantický děj posunul do jiné, hlubší úrovně.

milst
07.07.2023 5 z 5

Nádherná knížka, z které jsem byla unešena od začátku.
Krásný příběh dvou lidí poznamenaných minulostí.
V knize nechybělo nic, na co jsme od autorky skvělé série Crossfire zvyklí.
Musím říct, že konec mě dostal, to jsem opravdu nečekala a myslím, že nejsem sama.

Jak napsala evineckY- To je skvělá Sylvia Day !
Knihu všem doporučuji :)

verkazd
09.06.2023

(SPOILER) Knížka přečtena jedním dechem. Jen konec velmi zvláštní. Určitě doporučuji všem.

Ralemo
11.04.2023 5 z 5

Dlouho mi trvalo se k této knížce donutit, každopádně nakonec jsem z ní byla nadšená. Nádherný a zároveň smutný příběh o Teagan, která se přestěhuje do nového města a chce začít novou kapitolu života. Zajímavá zápletka v podobě Garetta a jejich společné minulosti. Určitě doporučuji přečíst. Moc hezká oddechovka k odpolednímu kafíčku. :)

janina66
11.03.2023 4 z 5

Krásný a velmi čtivý příběh, plný jiskřivé erotiky. Dva lidé se svou tíživou minulostí. Celá kniha se nese v zamilovaném módu, ale ta poslední kapitola mě teda dostala. Opravdu nečekané. Líbila se mi zmínka o Gideonovi s Evou. Tehdy to byla má první erotická série, kterou jsem četla.

Leído
26.02.2023 3 z 5

Knížku jsem si koupila, když tu bylo jen pár komentářů a všechny nadšené. Později se hodnocení rozšířilo o ty nenadšené a já už tušila, že budu patřit do té druhé skupiny. Jenže není to tak jednoznačné. Kniha má potenciál, má překvapivý konec, který odkryje originální námět příběhu. Miluju knihy, kdy během čtení některé věci nedávají smysl a pak přijde velké odhalení, spadne mi brada a všechno do sebe zapadne. (napadá mě např. kniha Černé lži) Problém u této knihy je, že tento záměr nebyl moc dobře zrealizován.

TROCHU SPOILER: Souhlasím s tím, co tu už zaznělo, na začátku to bylo nereálně rychlé, jak najednou spadli do vztahu. Doktorka byla nesympatická svým chováním, které čtenáři nedává smysl. Působí jako ženská, kterou si žádný chlap do života pustit nechce. Stejně tak jeho přístup (empatický, opatrující, milující) byl divný vzhledem k příběhu, který nám byl předkládán. Ano, konec tomu smysl dal a dokonce jsem se zpětně k některým kapitolám vrátila a musím uznat, že ten nápad nebyl vůbec špatný. Jenže to nemění nic na tom, že čtení té knihy mě nebavilo a nebýt toho, že je tak krátká, tak do toho konce ani nedojdu.

Kešu1981
19.02.2023 odpad!

Buď té knize chybí půlka příběhu, anebo...ztráta času... škoda slov

lucie3944
14.02.2023 3 z 5

Tak nějak nevím. Přijde mi, že příběh někdo na konci vzal a uťal. Jako by spisovatelce nestálo za to, psát dál. Rozepsat se o tom, co se stalo, jak, proč a co s tím. Však ono to nějak dopadne. Vysvětlení, co a jak. To mi na tom dost vadilo.
A mimochodem, jsem přesvědčená, že si Cary Taylor rozhodně nevzal veterinářku, ale veterináře! Protože jeho přítel Trey ze série Crossfire veterinu studoval... Ale to opravdu není důležité...
Těším se na propracovanější dílo, jsem namlsaná Evou a Gideonem.

Termaap
17.01.2023 3 z 5

Po dočtení jsem tedy silně v rozpacích. Přemýšlím, kde se stala chyba a proč nejsem příběhem tak zasažená a dojatá a zkrátka tak nadšená jako autoři předchozích komentářů.

Začátek byl takový rychlý, střed mě vlastně až nudil a celé rozuzlení na konci mohu ocenit jako dobrý nápad, ale stejně jako Lacie vidím v ději několik nemalých much, které ve výsledku působí nesmyslně. Knize dle mého neprospívá především nízký počet stran. Možná kdyby byl příběh popsán víc do hloubky? Třeba by mě víc vtáhl a víc bych traumata hlavních hrdinů prožívala. Nebo bych to možná vzdala někde v půlce.

Sylvia Day se proslavila svou sérii Crossfire a už mi ji kdosi v minulosti doporučoval. Ačkoli mě “TAJEMNÝ PAN FROST” příliš nezaujal, rozhodně se sérii do budoucna nebráním. Třeba až budu mít chuť na něco lechtivějšího, protože uznávám, že to teda autorka psát umí.

Andrejka91
12.01.2023 3 z 5

Tahle kraťoučká knížečka mě tentokrát nějak neoslovila. Byla sice bleskově přečtená ale začátek hlavních hrdinů byl na mě moc rychlý a na to, jak je kniha krátká, tam na mě bylo příliš erotiky. Líbil se mi konec, ten byl velmi překvapivý.

Nuttelka
31.12.2022 5 z 5

Miluju sérii "Crossfire", o to víc jsem byla překvapená, že jsou do tohoto příběhu Eva s Gideonem okrajově "zapletení" :-) Celou dobu jsem si říkala, proč Teagan trpí depresí a závěrečná studená sprcha vše objasní. Vše zapadne na své místo, jak už je zde zmíněno. Garret je samozřejmě úžasný a vše s ním prožíváte. I když je to malá a útlá kniha, obsahuje vše, na co jsem u Sylvie zvyklá. Sylvia Day je prostě má srdcovka v tomto žánru a nedám na ni dopustit.

Lacie
28.12.2022 1 z 5

(SPOILER) Moje první kniha od autorky a teda... uf. Nic pro mě. Normálně si u podobných děl recenze odpouštím a nepíšu je sem, ale když už je to ten bestseller...
Začínáme zprudka – Teagan na procházce potká kolemběžícího nového souseda, nádherného, mužného, potetovaného Garreta. Aby do něj nevrazila, skočí pod auto, Garret vrazí do ní, aby ji zachránil, pak vrazí k ní domů a nakonec ho do ní skoro vrazí. To vše na prvních stránkách – zrovna jsem si říkala, že takovou porno slátaninu číst nebudu, když v tu chvilku příběh přibrzdil a rozběhla se vztahovka dvou poznamenaných lidí, čtu tedy dál.
Líběj odpustit, ale ani nový směr nepřinesl zlepšení. Garret Frost vůbec tajemný není, jeho problém nám byl objasněn záhy, zato Teaganin vůbec, byl jen zmiňován jako temné období, deprese a podobně. Z toho, co nám autorka servíruje, je i s oběma přimhouřenýma očima podezřelé až nesmyslné, jak se Garret Teagan vnucuje, jak ji chápe, podporuje... i to, jak ona na něj reaguje. V knize je zmiňován bývalý Teaganin manžel, který jí udělal... co? A po přečtení závěru, kdy dejme tomu dosedne spousta nepochopitelných faktů na své místo, vyskočí věci ještě nepochopitelnější a nejvíc mě tluče do očí časová osa s druhým manželem. Kdy se Teagan stihla podruhé vdát, prožít nějakou hrůzu, rozvést se a pak se zase dávat pomalu do kupy? Během jednoho dne?
Každopádně tento příběh traumatizovaných nádherných, samozřejmě i bohatých a úspěšných lidí, kteří k sobě hledají cestu, opepřený erotikou, depresí a sem tam panikou, je dost ubohý. Jako by všechno směřovalo k dramatickému závěru a ta omáčka mezi nebyla ani důležitá. Celkově tu proběhne jedna normální konverzace, kdy si vyříkají rozdílné názory, ale i to je okamžitě zažehleno úžasností citu mezi nimi... zbytek je plytké tokání, jsi to nejlepší v mém životě, světlo ve tmě, udělám všechno, abych to nezkazil... sem tam protknuté smutnými pohledy.
Viděla jsem to s hodnocením na 2 hvězdy... a pak jsem se dostala na konec. Cože? To myslí autorka vážně? Kdyby to nebylo zoufale k pláči, bylo by to směšné, ani to sem nemůžu napsat, to by i na označení "SPOILER" bylo moc! Konec mě prostě dorazil a hvězda ze mě vypadla jedna.

AliceTief
28.12.2022 5 z 5

Měla jsem strach číst od této autorky tak tenkou knihu, ale opravdu mě příběh strhl. Vůbec jsem něco takového nečekala a byla jsem velmi příjně překvapená.

Majka1979
26.12.2022 5 z 5

Malá kniha s veľkým príbehom.
Musím priznať, že ma prekvapila sila príbehu.
Určite som čakala len obyčajný príbeh, no rozuzlenie na konci ma šokovalo.
Teagan, doktorka žijúca sama a vyrovnávajúca sa s minulosťou.
Garrett, umelec, ktorý v živote tiež nemal veľa šťastia.
A čo sa stane, keď sa stretnú? Dokážu sa ich životy tak prepliesť, aby žili spolu a šťastne?
Čo vypláva na povrch a aké to bude mať nakoniec následky?
Dokáže ich vzťah niečo zmeniť v nich samých?
Naozaj sa kniha oplatí a jej kúpu určite nebudete ľutovať.

PetraN17
22.12.2022 5 z 5

Vůbec jsem nečekala takový příběh a byla jsem velmi příjemně překvapená, tak snad zase někdy…..

havrmoni
21.12.2022 5 z 5

Teprve po dočtení vám bude celý příběh dávat smysl. Tedy, alespoň mě . Moc mě to nebavilo a Teagan mi nebyla dvakrát sympatická. Teprve jak příběh pokračoval, tak se odkrývaly slupky zdánlivě jednoduchého příběhu a začalo to do sebe zapadat.

Jita160
20.12.2022 5 z 5

No páááni to bylo něco!!!!
Dva zlomení lidé s jizvami na srdci.
Oba tak nešťastní svoji minulosti,které nemohli uniknout. Neuvěřitelně je to k sobě táhlo....proč asi?
Krásný a velmi intimní příběh o velké ztrátě,bolesti,lásce a nakonec k prozření a k uzdravení.
Nenechte se odradit vlažným začátkem,protože konec vás naprosto ohromí.
Má oblíbená autorka nezklamala.
Rozhodně doporučuji.

Štítky knihy

pro ženy erotika

Autorovy další knížky

Sylvia Day
americká, 1973
2012  79%Obnažená
2013  82%Spoutaná
2013  81%Nezkrotná
2015  78%Nenasytná
2014  52%Očarovaná

Kniha Tajemný pan Frost je v

Přečtených75x
Doporučených7x
Knihotéce115x
Chystám se číst78x
Chci si koupit14x
dalších seznamech2x