Příběh Mateřídoušky

recenze

Příběh mateřídoušky (2024) 5 z 5 / vendy6619
Příběh mateřídoušky

V první řadě bych moc ráda poděkovala skvěle Miriam a také nakladatelství Motto a nakladatelství Albatros, kteří tyhle skvosty vydávají! Zároveň i za poskytnutí knihy!

Další návštěva Lomné. Tentokrát očima Aničky a Věry, které pojí dlouhá historie. Anička se totiž díky nebo kvůli shodě nečekaných událostí dozvídá něco co mělo zůstat utajené.

Hrozně ráda sleduji vývoj našich spisovatelů! A popravdě vám řeknu, že tady Miriam udělala neskutečný skok od Slunečnice kdy jsem ji poprvé objevila. A jsem na tu holku hrozně pyšná jak se posunula! Jak se to říká až vyrostu chci být jako ona!
V Mateřídoušce se ocitáme znovu v Lomné a já jsem za tu návštěvu hrozně ráda. Už z Akvamarinu jsem si tu obec moc oblíbila. Doufám, že jednou se tam podívám. Jenže se přiznám, že jsem tu měla problém s hlavní postavou Aničky a jejími názory na začátku. Popravdě jsem u toho dost skřípala zubama. Což nic nemění na tom, že tohle je pouze v moji hlavě! Na příběhu jako takovém to neubírá ani trochu.
Naopak se mi líbil její vývoj a jak to nakonec všechno skončilo! Ale na to budete muset přijít už sami!
Neskutečně moc se mi líbila minulost Věry. Další kousek historie, která je schovaná a mělo by se o ni vědět víc. A jsem moc ráda, že ji Miriam otevřela. Že se nebála nás do tohoto krutého období zavést.

Nebála bych se ji zařadit do povinné četby, aby si každý uvědomil jak se vlastně teď máme dobře.

Snad se do obce Lomná podíváme znovu!
Takže pokud máte rádi příběhy s přesahem až za nekonečné hranice sáhněte po téhle! Nebudete litovat.

Komentáře (0)

Přidat komentář