Příběh, který musíte číst

recenze

Ukradený dědic (2023) / booksforterez
Ukradený dědic

Od Hadí bitvy uběhlo už osm let a naše hlavní hrdinka Suren (Wren) se od té doby „schovává“ v lidském světě, pozoruje svou nerodinu a pár víl, které uzavírají dohody se smrtelníky a ona je následně osvobozuje z jejich vlivu.
Jednu noc, když Wren zlomí kletbu jedné víly a tím smrtelníka osvobodí, se po dlouhé době setká s Doubkem, který dospěl v krásného mladého muže. Princ Elfhame, dědic trůnu a bratr královny celého vílího světa chce, aby se k němu Wren přidala na výpravě a pomohla mu svrhnout její matku z trůnu na dvoře Ostrých zubů.
Wren vzpomíná jaké to bylo dřív. Když byla mezi lidmi a myslela si, že byla smrtelná, nebo když byla malá už mezi vílami. Když se schovávala u Doubka a jak si s nim rozuměla.
Je to už delší doba co jsem četla Ktutého prince, proto mi chvilku trvalo než jsem si dala pět a pět dohromady a chytila se. Není to vůbec, nebo skoro vůbec potřeba, ale hodí se to. Četla jsem knihu rychle a musela jsem ji zkrátka neustále číst, což vypovídá o její čtivosti! Není tu žádná velká akce a romantická linka, jako měla Jude s Cardanem, ale i tak jsem to milovala. Pokud vás ta původní série bavila, tak tohle číst musíte. A konec vás tak navnadí, že budete potřebovat další díl.

Moc děkuji @humbook za poskytnutí knihy k recenzi.

Komentáře (0)

Přidat komentář