Příběh Hattie Greenfieldové

recenze

Jak ulovit boháče (2023) 5 z 5 / tracey9
Jak ulovit boháče

Rebelky z Oxfordu už jsou takovou klasikou, něco, co si rozhodně nenechám utéct a vy byste také neměli!

Tentokrát se příběh zaměřuje na Hattie Greenfieldovou, další z nám již dobře známých oxfordských sufražetek. Hattie touží po manželství a zároveň miluje malování. Možná jí až tak nedochází za co celé hnutí bojuje, dokud se neseznámí s obávaným boháčem panem Blackstonem. Blackstone ji čímsi přitahuje a díky jeho intrikám skončí jako jeho manželka. Dokáže být šťastná ve svazku, do kterého byla vlákána?

Osobně nesmírně obdivuji, jak je každý příběh Rebelek úplně jiný. Popisuje nám další možnost vyvíjení se lásky v devatenáctém století, které pro ženy nebylo až tak jednoduché. Nebylo jednoduché ani pro dělníky v dolech a my spolu s Hattie odhalíme některé jejich osudy a problémy. Mimo doly a vyvíjecí se lásku mezi Blackstonem a Hattie se dozvíme spoustu informací o umění a především o fotografii a jejích začátcích :)

já jsem si příběh jako obvykle nesmírně užila a jeho čtení mě velice bavilo :) je fajn, že byl zase trochu jiný než předchozí díly a mohla jsem se zase dozvědět něco nového :) už teď jsem zvědavá a těším se na Catrionin příběh :)

Za knihu na recenzi v rámci spolupráce moc děkuji nakladatelství Grada a nakladatelství Cosmopolis

Knihu hodnotím 5 z 5 :)

Komentáře (0)

Přidat komentář