Poslední song

recenze

Poslední song (2022) 5 z 5 / EvikU.
Poslední song

Kniha mi naprosto sedla do noty. Uvěřitelná, krásná romantika, která s sebou nese i různá nedorozumění a strach. Kniha se čte velmi rychle. Je to taková milá kniha, od které se vám nechce odcházet. Říkáte si ještě jednu kapitolu, až jste na konci.

Příběh se odehrává v New Yorku, hlavní představitelka Riley je milá holka, která nehledá senzaci, ale moc ráda zpívá a chtěla by studovat na prestižní umělecké škole, ale nemá na to dost finančních prostředků.

Julian už má tu samou školu vystudovanou a se svou kapelou právě prochází velkou slávou. Jsou to oba takový zlatíčka, který si zamilujete.

Pak jsou tam ještě kamarádka Riley Ally a nejlepší kamarád Juliana Ethan. I tyto postavy dělají knihu zajímavou. Taková ta správné postavy, bez kterých by to nebylo ono.

Líbilo se mi pomalé postupné zamilovávání hlavních hrdinů, prostředí muziky a písniček a seznam písní. Velmi čtivé a já si u knihy krásně odpočinula.

Spousta krásných textů a písniček. Láska je pozvolná a uvěřitelná. Těšila jsem se na každou chvíli, kdy knihu otevřu. Prostředí muziky mne zajímalo. Krásně laděný příběh, je to jedna z knih, ke které se nejspíš vrátím. Za mě velké doporučení. Na konci došlo i na slzy.


Poslední song Poslední song Nicole Böhm

On už slávu získal, ona po ní touží. Obstojí jejich láska v záři reflektorů? Riley má sen – stát na prknech slavné Broadwaye. Navzdory tvrdé dřině a obcházení konkurzů ale pracuje jen jako servírka v bistru prestižní hudební š... více


Komentáře (0)

Přidat komentář