Pohřbené kosti – pátý případ pro Josie Quinn

recenze

Pohřbené kosti (2022) 5 z 5 / Kizuizi
Pohřbené kosti

Měl to být klidný večer, který Josie a Noah měli strávit u jeho matky na večeři. Jenže když k ní přijeli, našli jen prázdný dům, pár rozházených věcí a Noahovu matku Colette bez známek života na zahradě. Už po prvotním ohledání je jasné, že Colette někdo zavraždil, otázkou však zůstává proč...

Pokud patříte mezi milovníky napětí, jistě tato série neunikla Vaší pozornosti. A pokud jste se do ní ještě nezačetli, myslím si, že už nastal ten správný čas, jak to napravit. Toto je pátý díl, a musím se přiznat, že jsem ještě ani jednou nebyla zklamaná...

Kniha Pohřbené kosti je prostě parádní! Krátké a svižné kapitoly, napínavý děj a stránky jen mizí... Detektivní linka je prostoupena i lehce romantickou, ale říkám Vám rovnou, že na růžích tu ustláno nemá nikdo. Opět jedna z těch knih, která „se čte sama“, a prostě od ní nebudete chtít odejít.

V prvních dílech „dostávala na frak“ hlavně Josie Quinnová, ale autorka nezapomíná ani na další postavy, které známe už od začátku série. Tentokrát je na řadě Noah Fraley, další z vyšetřovatelů Dentonského oddělení, a jeho rodina. Na povrch tak vyplouvají střípky z jeho dětství, a také se otvírají některé „zakázaná témata“, o kterých se u nich doma jinak nemluví.

Myslím si, že dalších slov netřeba, protože tohle si musíte přečíst sami. Knihy ze série se sice dají číst odděleně, ale já si dovolím to nedoporučit. Prostě se nemůžete se ochudit o celkový vývoj Josiina života!

Už teď se nemohu dočkat, až bude přeloženo další pokračování, protože co jsem koukala, v originálu už je dalších 10 dílů! Jistě se máme ještě nač těšit!

Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Grada (Cosmopolis)

Komentáře (0)

Přidat komentář