Pohár bohů

recenze

Pohár bohů (2023) 3 z 5 / srdce.knihomolk
Pohár bohů

Upřímně jsem se hrozně bála jak se znovuzrodí tahle starší série. A musim říct že Návrat do světa Percyho Jacksona byl úžasný. Kratší knížka která nás vrátila za už starším Percym byla dokonalá.
Kniha je o vysoké škole, musí získat tři doporučené dopisy od bohů aby se mohl hlásit, s tím mu jako vždy pomáhají Grover a Annabeth s kterou stále chodí. Ale to nebude jen tak protože musí jít na dalsi výpravy aby ty dopisy dostal.
Takže tu máme nové dobrodružství které bylo překvapivě skvělé. Ale jako vždy musíme počítat s tím že je to pro mladé čtenáře takže stylem psaní to není nic moc, ovšem je tam skvěle vybudovaný svět a myslím že můžeme i skvěle vidět jak se Percy od prvního dílu emočně posunul. Asi nemůžu říct že mě tato kniha bavila více než předchozí ale čekala jsem že Návrat do tohoto světa bude na sílu tlačený. A hele, nebyl.
Všem kteří četli předchozí díly moc doporučuju.

#humbook #spolupráce #humbookblogeri


Pohár bohů Pohár bohů Rick Riordan

Dlouho očekávané pokračování bestsellerové série Percy Jackson. Dostat se na vysokou? To je úkol hodný samotného poloboha! Percy Jackson už několikrát zachránil svět a teď doufá, že prožije normální maturitní ročník. Bohové s n... více


Komentáře (0)

Přidat komentář