Dvanáct dní dashe a lily

recenze

Dvanáct dní Dashe & Lily (2023) 2 z 5 / srdce.knihomolk
Dvanáct dní Dashe & Lily

Kniha dvanáct dní Dashe a Lily mi byla zaslána na recenzi, proto chci poděkovat @humbook a @humbook_blogeri, že mi kniha byla zaslána. #spoluprace


Jedná se o krátký vánoční příběh který má úžasnou atmosféru. Ani nevíte jak moc jsem se u nějakých pasážích smála a jak mě konečně naladila na vánoční náladu.

Kniha se odehrává v New Yorku, což už samo o sobe zní úžasně. Naši dva hlavní hrdinové jak už z názvu vyplývá jsou Dash a Lily. Dash je za mě velmi obětavá a skvěle napsaná postava, za to Lily mi přišla velmi sobecká a trochu i depresivní. Jediná věc co se mi v knize nelíbila byla chemie mezi Dashem a Lily...Teda vlastně spíš nebyla.

Lily prožívá své blbé období a to se i odráží na jejím chováním, a hlavně na chováním k ostatním. Desh se jí snaží udělat radost vánočním stromkem aby Lily naladil do té správné vánoční nálady ale ji to nijak neohromí.

Jediná postava která se mi opravdu velice líbila byl Boomer, prodejce stromků. Jeho vztah ke každému jednomu stromů byl úžasný a od autorů bylo naprosto geniální že se to rozhodli napsat zrovna takto.

Pokud hledáte nějakou vánoční jednohubku s jednoduchým příběhem nad kterým nemusíte tolik přemýšlet tak je tato kniha opravdu pro vás. Doporučuji mladším čtenářům.

Sama hodnotím 2.5 /5, mám radši složitější zápletky a obecně mi to nepřipadalo jako nijak zvlášť dobře napsaná kniha, ale samozřejmě někomu může přijít k chuti.

Ig: srdce.knihomolky


Dvanáct dní Dashe & Lily Dvanáct dní Dashe & Lily Rachel Cohn

A znovu je tu předvánoční Manhattan. A k tomu jedno bolavé srdce, které potřebuje uzdravit. Dash a Lily už spolu randí skoro rok, ale celé tohle období nebylo zrovna zalité sluncem. Lilyin milovaný děda totiž prodělal infarkt a... více


Komentáře (0)

Přidat komentář