Pod tuhle knihu se podepisuju! Tuhle čtěte!

recenze

Královna rebelů (2022) 5 z 5 / princeznazknih
Královna rebelů

Nakonec jsem povolila a Kiva dostala hodnocení, jaké má. Rozjezd byl pomalejší, couralo se to, ale možná to bylo spíš tím, že jsem přemýšlela nad hodně věcma a nedokázala se plně soustředit na čtení. Od doby, co se v lochu ukázal jeden konkrétní fešák, už šlo čtení líp. A od začátku zkoušek utrpení to byla prostě jízda. Bavilo mě prostředí věznice, jeho neobyčejnost, jak se příběhem proplétaly zkoušky a ranhojičství. Viděla jsem v tom krásné kontrasty, výjimečná srdce v tak hnusném prostředí, touhu žít, i když každý to realizoval po svém.
Oceňovala jsem, že Kiva na sebe vzala zkoušky místo Tildy. Vzhledem k jejímu stavu, v jakém byla. A taky vzhledem k tomu, kdo byla. Líbil se mi příběh krále a královny z dávných dob, na kterém je vystavěna magie. Líbily se mi oba její druhy.
Jsem vděčná, že žijou všichni mí oblíbení. I když právě teď mám ohledně některých dost rozporuplné pocity, vzhledem k úplnému závěru. I tak se ale neskutečně těším, co bude dál. Páč nemám nejmenší šajnu a radši si nic nepředstavuju. A zároveň doufám, že víc poznám Mirryn. Kiva a Jaren… tyhle typy vztahů mám ráda, ale! Zajímá mě, jak to všechno chcou skloubit dohromady. A abych byla upřímná, netěším se na moment, kdy vypluje pravda na povrch, protože to bude maso. Jsem z toho strašně nervózní, což se mi často nestává. Ale i tak chci druhý díl co nejdřív!
PS. Moc děkuji Humbooku, Marky a HumbookBlogerům za zaslání knihy na recenzi!

Komentáře (0)

Přidat komentář