Otisky chribdy

recenze

Otisky Chribdy (2022) 5 z 5 / EvikU.
Otisky Chribdy

Třetí díl série Zlatá Grai. Začátek autorka pojala opravdu kulantně a mnoho čtenářek zaplesalo radostí. Po chvilce mi, ale přišlo že je to trochu stejné. Malinko mě kniha přestávala bavit, říkala jsem si, že možná už nebude tak hezká jako předešlé díly. Ale to trvalo jen pár stránek! Přibližně po 120 straně se to tak krásně rozjelo, že už jsem nechtěla dělat nic jiného, jen ji dočíst.

Isarell je pod nátlakem donucena sloužit jinému pánu. V srdci je ale stále věrná své královně divoženek Imiře. I Imira, která stále dělá intriky si uvědomí, že poslat princeznu arachne Isarell na poslední výpravu je velká chyba. Dělá všechno proto, aby ji mohla jet zachránit.

Ve druhé půlce knihy se raduje každé srdce, které tluče pro fantasy příběhy a romantiku. Nádhera. Přečetla jsem pak už na jeden zátah. Skvěle vymyšlené. Nenapadá mě, co dál napsat, protože se bojím abych neprozradila dějovou linku celého dílu a jak je to krásně napsaný.

Knihu určitě doporučuji všem milovníkům fantasy, ale i těm, kteří přemýšlejí, že by tento žánr zkusili. Protože tato série vám způsobí, že začnete tento žánr číst a vyhledávat. Já osobně potřebuji další dávku této série a od autorky vím, že už se píše. Těším se!

Komentáře (0)

Přidat komentář