Otisky Chribdy přehled

Otisky Chribdy
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500440/bmid_otisky-chribdy-Dny-500440.jpg 5 38 38

Zlatá Grai série

< 3. díl

Isarell zůstává uvězněna v katakombách Chribdy, krvožrouti rozhodují o jejím dalším osudu a staví ji před krutou volbu. Má se stát jednou z nich, členkou elitního sarreiského komanda a nevěstou Pátého karadhei, nebo sloužit Pánu Bašty jako mentálně ovládaný bojový otrok. Podaří se jí sehrát největší roli svého života? Třetí díl Zlaté Grai je temná smršť, která vás pozře a vyvrhne až na poslední straně!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Otisky Chribdy. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (23)

Slezadav
04.03.2024 4 z 5

Třetí díl série mě opět příjemně potěšil. Nemohu říct překvapil, protože od autorky jsem po předchozích dílech žádnou slabotu nečekal. Opět nezklamala a bylo to velmi dobré, ač k dokonalosti stále kousek chybí.
Velmi oceňuji, že se v tomto díle čtenář konečně dostane teochu mezi sarrei. Ti jsou podáváni ve stylu záporáků, ale opravdu jsou v něčem horší, než andělští jorrei ? Ani mi nepřipadá. Líbí se mi vývoj a vnitřní boj Isarell. Líbilo se mi také, že v tomto díle konečně různé tréninky a výcviky prakticky absentují. Povedené je i propojení některých příběhových linií. Velmi pěkně byly podané intriky mezi sarrei i jorrei.
Hlavně machinace a motivace sarrei si myslím mohly být zpracované trošku podrobněji. Sice čtenář dostává informací dost, ale všechny úradky působí celkem povrchně a bez hlubší finesy. Od předchozího dílu stále přetrvává výtka na příliš volný systém magie, který umožňuje až příliš nečekaných zvratů. Stejně tak považuji v určitých situacích chování některých postav za podivně nevysvětlené až nelogické.
Každopádně jde o skvělý díl výborné série, který je výrazně kratší, než první dva, což je teochu škoda. Zasloužil by si určitě víc detailů. Klady jednoznačně převažují nad zápory a celou sérii řadím k vrcholu, co česká fantastika momentálně nabízí. Moc se těším na poslední díl.

Vlasta71
19.02.2024 5 z 5

Tento díl sledujeme Isarell a Bastiena. Isarell je uvězněna v katakombách Chribdy a je postavena před velké rozhodnutí . Má se stát jednou z nich a nevěstou Pátého karadhei nebo sloužit Pánu Bašty jako mentálně ovládaný bojový otrok. Co si vybere a jak se s tím vypořádá? Opět kniha plná intrik, bojů a soubojů. Jsem nadšená z popisu krajiny, bytostí a dokáži si představit ilustrace.


LuciaSangster
06.01.2024 5 z 5

Tento díl byl zase epický. Tady fakt nemám, co vyčíst, protože to bylo napsáno brilantně.

Děj byl svižný, stále se něco dělo, že to udrželo vaši pozornost. Chtěli jste vědět, co se bude dít dál a dál. Neustále jste čekali, co se dalšího stane. Bylo to napínavé, bolestivé i brutální, protože jsem si oblíbila postavy, které to v tomhle díle neměli vůbec jednoduché.

Jo a pokud někomu přišlo v předešlých dílech týraní a ubližování postavám hodně, tak tady vás to úplně odzbrojí, páč tady je toho ještě mnohem víc.

Tahle knížka je oproti dvěma dílům mnohem kratší, ale slibuje vám hodně akce, takže vás o nic opravdu neošidí.

Autorka dokázala nám dát popisy, které nás zavedly do tohohle světa. Krásně jsem si to dokázala všechno představit.

A můj drahý Bastien je prostě Bastien. Může být čímkoliv a stejně to bude moje fav (oblíbená) postava.

Těším se na čtvrtý díl, který se k nám blíží, protože to bude nejvíc epické zakončení celé série.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Otisky Chribdy v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených42x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených6x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit5x