Odpověď je v tobě: průvodce k hlubšímu porozumění sebe samému a cestě k osobní transformaci

recenze

Odpověď je v tobě (2023) 5 z 5 / actavis
Odpověď je v tobě

„Odpověď je v tobě“ je fascinujícím průvodcem, introspekcí a osobním rozvojem, který vyzývá čtenáře k hluboké reflexi a hledání odpovědí na nekonvenční otázky týkající se jejich vlastního života. Autoři, Barbara Rörtgenová a Tim Prell, představují originální koncept, jak se postavit nejen před povrchní otázky, ale také před ty hlubší a někdy obtížné.

Kniha nabízí čtenářům sto otázek, které podněcují k samorefleksi a rozvoji osobního vědomí. Tato otázky nejsou pouze o obvyklých tématech, ale jdou hlouběji, vyzývají čtenáře k ohlédnutí za vlastními přesvědčeními, hodnotami a životními cíli. Tím, že čtenáře nutí zamyslet se nad vlastním životem, kniha se stává nástrojem pro objevování vlastního potenciálu a hledání autentičnosti.

Barbara Rörtgenová a Tim Prell, oba zkušení poradci v oblasti mentálního koučinku a filozofického poradenství, přinášejí do knihy své bohaté zkušenosti. Jejich přístup je nejen odborný, ale také inspirativní, podporující čtenáře v procesu osobní transformace.

Příklady otázek v knize, jako například „Čemu bez výhrad věřím?“ nebo "Jsem v zajetí své kultury nebo svého vzdělání?“, vybízejí čtenáře k hlubokému zamyšlení nad vlastními přesvědčeními a životními rozhodnutími. Autoři umně kombinují teorii s praktickými příklady a nabízejí čtenářům nástroje, jak se s těmito otázkami vypořádat.

Celkově lze knihu „Odpověď je v tobě“ doporučit těm, kteří jsou otevřeni výzvám osobního rozvoje a touží po hlubším porozumění sobě samým. Je to nejen kniha, která nabízí otázky, ale také průvodce, který může čtenáře vést k objevování jejich vlastní cesty k osobním odpovědím a naplnění.

Děkuji nakladatelství Kazda za možnost seznámit se s touto knihou.


Odpověď je v tobě Odpověď je v tobě Barbara Rörtgen

Zkuste si zodpovědět 100 neobvyklých otázek, na které zatím nehledáte odpovědi. Kdo se správně ptá, dostává i správné odpovědi, aby se mohl chytře rozhodnout – pro sebe a svou pohodu. více


Komentáře (0)

Přidat komentář