Nové vyhlídky

recenze

Nové vyhlídky (2023) 4 z 5 / lena.o.knihach
Nové vyhlídky

Ve čtvrtém díle série Láska z Green Valley svůj příběh prožívají Annie a Cole. S oběma se čtenáři potkali už v předchozích knihách a teď se ti dva dočkali hlavních rolí.

Automechanička Annie Hudgensová byla několik měsíců v kómatu. I když její návrat domů proběhl celkem hladce, přišla o spoustu věcí, které se mezitím udály. A jednou z nich je např. to, že se v údolí Skalistých hor ukrývá před novináři i seriálová hvězda Netflixu, Cole Jacobs.

Když jsem rozečetla Nové vyhlídky, bylo to, jako kdybych se vrátila za svými přáteli do Green Valley. Dokud jsem nezačala číst, nenapadlo mě, že mi ty postavy můžou tak moc chybět. Sice tu nebyla celá parta, ale hodně to v tomto případě vynahrazovala Lena z Nových začátků.

Jako obvykle mě nepřekvapily krátké kapitoly a jak jednoduše a rychle se to četlo. Jiskření a chemii mezi hlavní dvojicí jsem si moc užívala a oproti Novým snům jsou Annie s Colem úplně jiná liga.

I když se v knize oblékají do zimních bund a sáňkují, Nové vyhlídky (a všechny předchozí díly) od Lilly Lucas doporučuji přečíst i v těch největších vedrech. Jsou to přesně ty milé a oddechové příběhy, které vám dokáží zlepšit den a skvěle si u nich odpočinete.

#spoluprace @knihydobrovsky

Komentáře (0)

Přidat komentář