Na sny, které se mají plnit.

recenze

Poslední song (2022) 4 z 5 / Knihomol_ka
Poslední song

Hned v první řadě děkuji Humbooku za možnost si tuhle knihu přečíst v rámci naší spolupráce. Anotace mi padla hned do oka a byla jsem velmi mile překvapená. Veškeré mé očekávání naplnila. Troufám si dokonce říct, že je i předčila.

Na začátek - do knihy jsem se začetla už od prvních řádků. Miluji New York a muziku a to se mi dostalo hned od prvních stránek.

Hlavní hrdinka Riley - ta byla úplný zlatíčko ! Velmi sympatická a talentovaná slečna, která si jde za svým snem. Líbilo se mi jak se i po tolika odmítnutí vůbec nevzdala a snažila se dál.

Hlavní hrdina Julian - Naše rocková hvězda. Nepůsobí vůbec namyšleně. Je velmi sympatický a ochotný, pro své nejbližší by udělat cokoliv na světě. Po určité události mi přijde uzavřený, což je pochopitelné vzhledem k situaci.

Příběh začíná ve městě, které nikdy nespí. Ano je to New York . Riley nám vypráví jak je těžké se v tomhle městě vlastně prosadit. Ale zuby nehty se drží svého snu. Čirou náhodou začne pracovat ve své vysněné škole jako servírka. Díky tomu se seznámí s naši rockovou hvězdou Julianem. Hned si padnou do noty a od samého začátku to mezi nimi doslova jiskří. Riley zachrání jeho Julianova kamaráda (člena skupiny) a díky tomu si podle mě získala jeho srdce. Chce se jí nějak odvděčit, a proto jí nabídne pomocnou ruku. A tady to vše začíná. Příběh o tom jak se talentovaná Riley snaží vydobýt svůj sen. Po jejím boku bude samozřejmě Julian. Objeví se zde menší drama, ale naštěstí nic velkého. Za což jsem upřímně ráda. Příběh byl krásně plynulý. Za mě to byla krásná romantika, kterou jsem si pořádně užila. Určitě jsem ji nečetla naposledy. Doporučuji všem, kdo má rád romantiku, hudbu a především humor! Toho tam bylo hodně. A tohle všechno tam totiž najdete. Abych tady nepěla jen samé ódy, tak mi tam vadilo pořád se opakují slovo “ Oukey” to se mně osobně teda nezamlouvalo. A ještě obálka mi úplně nesedí s postavami, ale to už je jen moje minus. Jelikož si postavy představují úplně jinak.

Knize dávám krásné 4 hvězdičky. Všem přeji příjemné čtení a snad se do knihy zamilujete úplně stejně jako to mám já.

Komentáře (0)

Přidat komentář