Muž v domácnosti by Kristyna

recenze

Muž v domácnosti 1 (2023) 4 z 5 / obedova.pauza
Muž v domácnosti 1

Gokushufudou (aka The Way of the Househusband v angličtině, Yakuza goes Hausmann v němčině, Muž v domácnosti v češtině) je komediální slice of life manga série, která u nás letos začala vycházet u nakladatelství Gate. A jelikož mám tuto sérii velmi ráda, rozhodla jsem se vám jí dneska stručně představit.

Nečekejte nějak extra nabušený příběh, jedná se o soubor krátkých "skečí", které zaručené pobaví. Immortal Tatsu hodil na hřebík kariéru člena yakuzy a stává se plnohodnotnou hospodyňkou. Uklízí, vaří, nakupuje, připravuje přítelkyni svačinky do práce, účastní se různých kurzů a spolkových akcí a občas pomůže starému příteli v trapu. Tohohle chlapa by chtěl mít prostě doma každý!

Mangu čtu převážně v německém jazyce a tak mám doma už celkem osm svazků, všechny přečtené na posezení a nadšení postupem dílů neopadlo. Takže pokud máte zájem o oddechovou mangu bez složitého děje, u které se místy i zasmějete, zkuste v knihkupectví sáhnout po Muži v domácnosti. Vřele doporučuji.


Muž v domácnosti 1 Muž v domácnosti 1 Kósuke Óno

Býval nejděsivějším členem jakuzy. Muž, o kterém v podsvětí koluje nejedna legenda. Říkali mu „Nesmrtelný drak“. Ale jednoho dne se rozhodl nechat temnou minulost za sebou a vydat se na novou cestu – cestu muže v domácnosti! První... více


Komentáře (0)

Přidat komentář