"Medové perličky" - inspirativní průvodce k pozitivnímu životnímu přístupu

recenze

Medové perly: Proč je náš život sladší, než si myslíme (2023) 5 z 5 / actavis
Medové perly: Proč je náš život sladší, než si myslíme

Melanie Pignitter se svou knihou Medové perličky dokázala vytvořit průvodce, který se výrazně liší od běžných průvodců. Místo suchého a poučujícího stylu se čtenáři dostává do rukou dílo, které působí lehkostí, upoutávajícím způsobem a hlubokým emocionálním přesahem.

Tato kniha nabízí nesmírně jednoduchá cvičení a podněty, které nás povzbuzují k přehodnocení a změně ustálených myšlenkových postupů. Už na začátku nás autorka Melanie přivítá sympatickým a přátelským způsobem, což nás vtáhne do atmosféry otevřenosti a připraví na inspirativní zážitek.

Pignitter popisuje cestu s Medovými perličkami jako dobrodružství, které přináší nečekaná poznání a zážitky. Po přečtení této knihy si čtenář uvědomí, že autorka nebyla v příslibech skromná. Medové perličky jsou skutečným darem pro celý svět a nelze je doporučit dostatečně vřele.

Je to nesmírně pozitivní kniha, plná užitečných informací, psaná s poutavým stylem, který čtení nikdy nezklame. Dokonce, i pokud se již věnujete tématu knihy, autorka vás svým životem potvrzujícím přístupem nakáží. V knize neslyšíte výčitky, ale naopak jste povzbuzeni k přijetí všeho s úsměvem.

Celkově lze konstatovat, že Medové perličky nejsou pouhým průvodcem, ale darem pro všechny hledající pozitivní pohled na život a návody k jeho plnohodnotnému prožívání. Doporučuji je všem, kteří chtějí objevovat radost v každodenních drobnostech.

Děkuji nakladatelství Kazda za možnost seznámit se s touto knihou.


Medové perly: Proč je náš život sladší, než si myslíme Medové perly: Proč je náš život sladší, než si myslíme Melanie Pignitter

Právě se chystám setřít pár kapek medu, které mi ukáply na stůl, a všimnu si, jak se ty jantarově zlaté kapky nádherně třpytí v ranním slunci úplně jako perly. Takhle je to s každou nepříjemností či problémem: I v nich – podobně j... více


Komentáře (0)

Přidat komentář