Lisa Regan stále drží laťku vysoko!

recenze

Závod s časem (2024) 4 z 5 / veruptackova
Závod s časem

8. díl s Josie Quinnovou je tentokrát hodně osobní. A takové jsou díly jsou pro mě nejzajímavější. Považuju je totiž za nejpropracovanějších a líbí se mi i nový úhel pohledu na známé postavy.

Pokud jste předchozí díly nečetly a z nějakého důvodu se vám nechce číst celou sérii od začátku, tohle je ideální díl, který si můžete přečíst samostatně. Je tu totiž skvělé shrnutí informací o hlavních postavách a předchozích případech, takže se okamžitě chytnete. Současně vás nenudí dlouhý úvod či rekapitulace, pokud už víte, co se stalo v minulých knihách.

Ale teď k samotným dojmům z příběhu. Trinity patří k mým nejoblíbenějším postavám a právě to nakouknutí do její minulosti mě bavilo, stejně tak jako její charakteristické vlastnosti, díky kterým se dostane do nebezpečí. Navíc se mi líbí, když autor zkouší podat příběh i z pohledu vraha. Ne vždy se to podaří, ale občas nám naservírují příběh, který si nějakou dobu budete pamatovat. A tady ta "hra" mě opravdu vtáhla. Více prozrazovat nebudu. Opět se jedná o jednohubku, která se čte sama, takže pokud nemáte co číst, knihy Lisy Reganové jsou ideální na vypnutí po náročném dni. :-)

Obdivuju autorku s jakou rychlostí nám servíruje další a další díly. A co je hlavní, že si udržuje stále vysokou úroveň svých příběhů.

Tohle se Lise Regan opravdu povedlo. Jeden z nejlepších dílů série.
(V mém osobním žebříčku těsně za třetím dílem Matčin hrob.)

Komentáře (0)

Přidat komentář