Láska se prohlubuje

recenze

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2001) 5 z 5 / Američanka510
Harry Potter a vězeň z Azkabanu

Obsah
Pokračování sedmidílné série Harry Potter. Život u tetičky a strýce, který hlavní postava naprosto nenávidí. Školní rok v Bradavicích a zase dobrodružství, které je v každé knize a na které pokaždé čekám. Spousty nových postav a zvířat. Dopisy a nové místa.

Hodnocení
Hledat nedostatky na téhle knize, to by jste po mně chtěli pro mě náročný úkol. Pro mě nesplnitelný. Naprosto dokonalá kniha. Konečně jsem si uvědomila, že tenhle díl má taky svůj potencionál. Podle filmů jsem si myslela, že je nic moc. Nové postavy, které nemají jenom jeden charakter a mají povahy normálního života. Postavy jsi pokaždé zamilujete. Záporné postavy taky v ději mají svoje místo a patří tam. Zvířata, které prostě taky mají charakter u některých to není ani zvláštností. Děj má i osobní kouzlo v tom, že děj nevypráví jedna osoba, ale jsou to rozhovory v textu do textu vpadají osoby a prostě ty pocity nejsou jenom jednoho člověka.

U téhle knihy jsem ani nepřemýšlela kolik jí dát hvězdiček. Je to dokonalost. Nikdy nepřestanu litovat toho, že jsem to odsuzovala. Miluju, Miluju

Někdy příště u další recenze Vaše Lucka. Ld

Komentáře (0)

Přidat komentář