Láska je...kniha, která vás naladí na Vánoce

recenze

Láska je... (2023) 2 z 5 / zivotvknihovne
Láska je...

"Celá první čtvrtka se odehrála jenom kvůli jednomu jejímu nepochopitelnému kroku, za který jsem jí chtěla nařezat."

Láska je

Hodnocení: 3 z 5
~~~~~~~~~~~~~~~~

Co vy a vánoční příběhy?
~~~~~~~~~~~~~~~~
Finley i Arthur se po Vánocích vrací do Barringtonu a ani jeden z nich pořádně neví, jak to mezi nimi vlastně je – chodí spolu? Nechodí spolu? Co přesně znamenal kouzelný štědrovečerní polibek? Nepomáhají jim ani nepřátelsky naladění spolužáci, zvlášť jedna z holek, která si na Arthura evidentně brousí zuby a hází Finley i ostatním klacky pod nohy, seč jí síly stačí.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Vánoční příběhy mám moc ráda a tento mi, ačkoli má nižší hodnocení, poměrně sedl. Neberte si to, že má jen tři hvězdy, jako že je extra špatný. Jenom jsem už četla daleko lepší příběhy, které se s tímto nedají vůbec srovnávat.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Na naladění pohodové nálady je tato kniha dokonalá. Hodí vás do klidu a možná až do moc velkého. V půlce knihy jsem totiž drobně začala usínat (vlastně skoro na začátku). I přes to jsem ji dočetla, což něco vypovídá. Kniha není vůbec špatná. Vztahy jsou vykreslené a sestavené tak, že působí realisticky. Plusem je také jakási zápletka, která vás donutí knihu dočíst.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Co my ale nesedlo byly postavy. Finley mě neskutečně vytáčela. Je to prostě taková ta postava, která dělá všechno pro to, abyste ji nenáviděli. Celá první čtvrtka se odehrála jenom kvůli jednomu jejímu nepochopitelnému kroku, za který jsem jí chtěla nařezat.
Arthur (opomeneme to jméno), byl takový mdlý, krapítek. Neporovnávám ho samozřejmě s Xadenem nebo Nyktosem, ale oproti Aaronovi z Lásky po španělsku to byl naprostý zelenáč. Nesedl mi a přišel mi, že prostě neumí vyjádřit svoje myšlenky.
Na druhou stranu ty romantické scény (ačkoli byly dost „rvané přes koleno“), byly velmi zajímavé a fungovaly.
~~~~~~~~~~~~~~~~
Shrnuto podtrženo:
- Průměrná vánoční romantika
- Postavy na zabití
- Zápletka

~~~~~~~~~~~~~~~~
Za zaslání výtisku děkuji @humbook.blogeri @humbook v rámci #spoluprace #humbookblogeri #sothisislove #tracyandreen #laskaje #laskaje #vanoce #vanocejsoutady #vanocesknihou #kniznivanoce #romantika #valentyn


Láska je... Láska je... Tracy Andreen

Valentýnské pokračování Vánočních prázdnin. Finley i Arthur se po Vánocích vrací do Barringtonu a ani jeden z nich pořádně neví, jak to mezi nimi vlastně je – chodí spolu? Nechodí spolu? Co přesně znamenal kouzelný štědrovečerní p... více


Komentáře (0)

Přidat komentář